El CB Valls perd per la mínima a la pista del Bianya Roser

Als vallencs se'ls hi ha escapat la victòria en un fatídic últim quart (79-77)

El CB Valls finalitza la primera volta sisè classificat El CB Valls finalitza la primera volta sisè classificat ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 22 Desembre 2019 19:24

El Club Bàsquet Valls volia acomidar l'any i la primera volta de la Lliga EBA tornant a guanyar lluny del Joana Ballart, on s'ha mostrat molt sòlid en les darreres jornades. Tenia una bona ocasió per fer-ho a la pista del cuer, el Càmping Bianya Roser, però el darrer quart ha castigat als jugadors d'Oriol Pozo.

El partit ha estat molt igualat. Una prova d'això han estat les alternances i l'intercanvi de cistelles del primer quart, que ha finalitzat en 25-25. Al segon parcial, les defenses han treballat més però la dinàmica del partit no ha canviat gaire i s'ha arribat al descans amb una lleugera avantatge dels locals (46-44).

Al tercer quart, el CB Valls ha aconseguit finalitzar un bon parcial i posar-se per davant en el marcador (63-67). Semblava que el CB Valls tenia opcions de guanyar el partit, però en l'últim quart han acusat la manca d'encert i això ho ha aprofitat el Bianya Roser per guanyar "in extremis" (79-77).

Després d'aquesta derrota, el CB Valls Nutrion se situa sisè classificat del grup C-B de la Lliga EBA, amb 7 victòries i 6 derrotes. La competició s'atura i no tornarà fins després de les Festes de Nadal, quan s'iniciarà la segona volta.