Nova derrota de la Pobla, a Figueres

Tot i la derrota, els pobletants han merescut més, ja que han tingut diverses ocasions clares de gol (2-1)

Els capitans de la UE Figueres i el CF Pobla de Mafumet, abans de començar el partit Els capitans de la UE Figueres i el CF Pobla de Mafumet, abans de començar el partit CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 15 Desembre 2019 22:02

El CF Pobla de Mafumet segueix sense puntuar i acumula fins a set jornades consecutives sense conèixer la victòria. Aquest diumenge, la Pobla ha caigut al camp de la UE Figueres, tot i que hagi fet mèrits per endur-se un resultat positiu.

Al minut 7, Guillem Martínez ha tingut la primera oportunitat, un xut que ha acabat sortint per la dreta de la porteria del Figueres. Minuts més tard, Alberto García, ha enviat la pilota al travesser. Al minut 16, el Figueres, també ha enviat un xut al travesser.

Al minut 24, una passada interior cap a Soler, del Figueres, feia que el marcador quedés inaugurat. Als 5 minuts de la segona part, l'exjugador del CF Pobla de Mafumet, Gabri Vidal, marcava el segon gol del Figueres.

Ja al segon temps, al minut 72, els pobletans aconseguien reduir diferències, amb una rematada de cap de Nil Coch (2-1). Els homes d'Albert Company, amb ganes d'aconseguir el gol de l'empat, ho han intentat diverses vegades. Al minut 83, Carreón ho ha intentat, i al minut 88 Karim ha enviat la pilota a l'escaire. Tot i que els pobletans ho han intentat, el resultat final ha estat de 2 a 1.

El CF Pobla de Mafumet segueix amb 27 punts i se situa en la setena posició del grup V de la Tercera Divisió.

El proper dissabte, la Pobla rebrà al Cerdanyola al Municipal.