Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Villareal B acaba amb la bona ratxa del Nàstic

Els grana ensopeguen al Nou Estadi amb el filial dels "groguets" (0-1) / L’import de la taquilla es destinarà a la plataforma Riuada Solidària al Francolí

Imatge del partit Nàstic-Villareal B Imatge del partit Nàstic-Villareal B CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Desembre 2019 17:54

El Nàstic jugava davant els aficionats granes amb l’objectiu de tornar a sumar 3 punts i continuar l’escalada en la classificació del grup III de Segona Divisió B. Davant, el Villarreal B, un dels equips més joves de la categoria.

Els primers minuts han estat igualats, tots dos conjunts han mostrat molta intensitat per fer-se amb el control del partit. El Nàstic és qui mostrava més caràcter en els metres finals per tal d’inaugurar el marcador. La primera arribada ha estat a pilota aturada, mitjançant un xut potent de Bonilla que ha obligat a respondre al meta Fuoli enviant a córner. I en el minut 18 s’ha produït l’acció que canviaria el signe del partit. L’àrbitre ha considerat que una entrada de Bonilla a Baena era mereixedora de l’expulsió del jugador sorià.

Els grana s’han quedat amb deu efectius quan no s’havia superat l’equador del primer temps. A partir d’aquests instants, els locals s’han replegat prop de la porteria de Bernabé, sabedors de la gran qualitat del joves del filial groguet. I en un xut llunyà, Diego ha inaugurat el marcador. La pilota ha traçat una gran paràbola, ha topat a la base del pal i ha acabat creuant la línia de gol. En els instants posteriors, els de Toni Seligrat intentaven sortir en ràpides jugades de contraatac o pilotes llargues, en busca del punta referència, avui Lolo Plá. Tot i el gran treball les ocasions de gol no han arribat en cap de les dues porteries.

A la represa, el Nàstic ha continuat buscant l’empat amb major intensitat que els de Castelló. El meta Fuoli ha pogut enviar a córner un xut de Pol Valentín en el 48’. I pocs minuts després, el mateix meta visitant i un defensor han estat a punt d’enviar-se a pròpia porteria la centrada-xut de Pol Ballesteros. Bernabé Barragán també ha intervingut en dues rematades des de la frontal de l’àrea quan es complia l’hora de joc. El perill local també ha tornat a la porteria de l’equip entrenat per Miguel Álvarez. A pilota aturada i en segons jugades ha aparegut Perone per rematar amb el cap a 20 minuts del final. La pilota s’ha perdut per poc. I en els últims minuts, fins a quatre ocasions grana. Pol Valentín i Pol Ballesteros no han estat encertat en trobar la porteria en les respectives rematades. Mentre que el meta visitant i la defensa han evitat fins a dos cops el remat de Goldar des de l’interior de l’àrea.

Finalment, tot i la derrota per la mínima, els aficionats nastiquers han ovacionat l’esforç dels seus jugadors a la conclusió del matx.

Els grana buscaran tornar al camí de la victòria en el proper enfrontament, corresponent a la jornada 17, davant l’Atlético Levante UD, duel que es disputarà el diumenge 15 de desembre, a partir de les 17 hores, a la ciutat esportiva del Levante UD.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Bernabé, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, Lolo Plá (Habran JR, 73’), J. Márquez (D. Petcoff, 63’), R. Brugué, J. Pereira (Pol V, 27’), Perone, Pol B, Albarrán.

Villarreal CF ‘B (1)’: Fuoli, Andrei, C. Blanco, Sofian, Migue, Ramón, Pacheco (Daniel, 90’), Baena (Sergio, 60’), Collado (Junehyuk, 69’), Edu Espiau, A. Millán.

Gols
0-1, Diego (33').

Observacions
Partit de la jornada 16 del grup III de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi. 3.455 espectadors. Partit arbitrat per Borja Martínez García (Col·legi de La Rioja). L’import íntegre de la taquilla es destinarà a la plataforma Riuada Solidària al Francolí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: