El Calafell haurà d'esperar per certificar el seu passi a la Copa del Rei

Els verds perden per la mínima a la pista del Voltregà (1-0) en un partit marcat per l'anul·lació d'un gol del Calafell en el tram final del matx

Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat entre el Voltregà i el Calafell Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat entre el Voltregà i el Calafell ARXIU / INFOCAMP
Dissabte, 07 Desembre 2019 20:29

El CP Calafell Tot l'Any ha tornat amb les mans buides del seu desplaçament aquest vespre a la pista del CP Voltregà. El partit s'ha caracteritzat per les impresicions d'ambdós equips i per unes defenses que s'han imposat als atacants en pràcticament totes les fases del joc.

La fortuna ha somringut al CP Voltregà, que ha estat l'únic equip capaç de marcar en el partit d'avui. L'autor ha estat el capità dels osonencs, Eric Vargas, que ha anotat el gol al minut 8 de la primera part.

El gol no ha canviat la dinàmica del partit, ja que els dos equips han tingut alternatives per poder marcar, però tant Blai Roca com Martí Serra, han estat molt encertats a l'hora de defensar les seves porteries.

Ja a la segona part, al minut 38, el Voltregà hauria pogut enxamplar el seu avantatge, però Arnau Canal no ha pogut batre Serra. El Calafell també ha tingut opcions d'empatar, a pocs minuts per acabar el partit, amb un gol que ha anul·lat la parella arbitral i que ha provocat les queixes dels jugadors i la bancada dels del Baix Penedès.

Finalment, el partit ha acabat amb una derrota del Calafell que li impedeix de certificar el seu passi entre els equips que disputaran la Copa del Reis, encara que manté la vuitena posició a l'OK Lliga, amb 15 punts.

Fitxa tècnica:

CP Voltregà Stern Motor (1): Blai Roca, Eric Vargas, Arnau Canal, Gerard Rovira, Mia Ordeig, Pol Gallifa, Patxi Armengol, Àlex Molas, Adrià Ballart i Andreu Dalmau.

CP Calafell Tot l'Any (0): Martí Serra, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné, Sergi Raventós, Àngel Rodríguez, David París i Albert Marimón.

Gols:

Primera part: 1-0, Vargas (6');

Segona part: Sense gols.

Faltes d'equip: CP Voltregà 8 / CP Calafell 8

Àrbitres: Óscar Valverde Munuera i Josep Antoni Ribó Navarro

Observacions: Pavelló Municipal Oliveres de la Riba / Partit de la 12a Jornada de l'OK Lliga