Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El trial internacional de motos clàssiques torna aquest cap de setmana a Cambrils

El públic podrà gaudir de les exhibicions dels germans Gelabert i visitar una exposició de motos a la Torre del Llimó

Imatge d'arxiu del pilot cambrilenc Ivan Cervantes Imatge d'arxiu del pilot cambrilenc Ivan Cervantes ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 06 Desembre 2019 19:29

La segona edició de la nova etapa del trial internacional de motos clàssiques de Cambrils es disputarà els propers 7 i 8 de desembre a la Riera d’Alforja de Cambrils i al Barranc de Rifà. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, afrima que la celebració del trial encaixa amb els espais naturals de Cambrils i l’aposta per desestacionalitzar el turisme potenciant la diversificació de l’oferta. Per la seva banda, la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, remarca la gran quantitat d’esdeveniments esportius organitzats a Cambrils i, a tall d’exemple, ha explicat que el mateix cap de setmana també se celebra el Campionat Territorial de Proves Combinades d’Hivern d’Atletisme.

El president del Motoclub Cambrils, Josep Maria Vallès, ha repassat la història centenària dels campionats de trial, des dels Sis Dies d'Escòcia; ha destacat el nivell dels pilots catalans i tarragonins com Albert Cabestany, Adam Raga o Ivan Cervantes, i ha afirmat que la prova de trial clàssic contribueix a la conservació d’un patrimoni històric. Per acabar, el secretari de l’entitat ha detallat el recorregut, les zones i el programa d’activitats de l’esdeveniment.

Recuperar la prova

Els dos dies de Trial Internacional Cambrils arriben després de l’èxit de l’any passat, quan el Motoclub Cambrils i el Motocat van decidir recuperar la prova quasi 30 anys després. Enguany la zona de sortida i els boxes dels equips se situaran al pàrquing de l’Ateneu Juvenil. Les 20 zones, que els pilots hauran de passar sense posar els peus a terra, estaran ubicades al llarg d’un recorregut de 35 quilòmetres per la Riera d’Alforja i el barranc de Rifà.

Les zones més accessibles, pensades perquè el públic pugui gaudir de l’espectacle, seran a l’Ateneu Juvenil i a la desembocadura de la Riera d’Alforja. Però les persones interessades en seguir la prova també poden accedir fàcilment, amb cotxe o a peu, a les altres zones pel camí que ressegueix la riera.

Els horaris

La sortida serà a les 10 hores tant dissabte com diumenge i durarà fins a les 13:30 hores aproximadament. L’organització preveu que participin al trial entre 60 i 80 pilots, dividits en tres nivells (groc, verd i blau). A més, els germans Gelabert oferiran exhibicions duran els dos dies.

A banda de la competició, s’ha organitzat una exposició de motos a la Torre del Llimó i una trentena d’establiments de les tres associacions de comerciants tindran motos de trial instal·lades als aparadors per promocionar l’esdeveniment. A més, com a novetat, el dissabte a la tarda hi haurà una desfilada de pilots encapçalada per la batucada Cop de Cap que farà un recorregut per diversos establiments participants en la campanya.

Les inscripcions pel trial i per l’stage segueixen obertes fins el 2 de desembre al web www.motocat.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: