Els Voltors s'estrenen amb una derrota a la fase final de la DHC

El Club Rugby Tarragona cau davant dels Quebrantahuesos RC, a Montsó, en el seu debut a la DHC (22-16)

Imatge del partit disputat pels voltors a Los Sotos (Montsó) Imatge del partit disputat pels voltors a Los Sotos (Montsó) CLUB RUGBY TARRAGONA
Dilluns, 02 Desembre 2019 08:02

Partit complicat pel Club Rugby Tarragona el que es va viure el passat dissabte a Los Sotos contra el Quebrantahuesos RC. Els voltors arribaven a Montsó (Aragó) amb la intenció d'estrenar-se en la fase final de la Divisió d'Honor Catalana (DHC), amb una victòria, així com també ho feia un contrari nou en aquesta divisió.

Un joc ordenat i dominat pels tarragonins va inaugurar el partit, tot i que el marcador va ser estrenat pel equip local al minut 10 amb un assaig no transformat de la mà d'Héctor Pérez. La resposta va trigar 15 minuts en arribar, quan Quim Culubret va anotar per empatar el partit, ja que la posterior transformació tampoc va ser possible. El joc descontrolat i el domini en les fases estàtiques dels aragonesos va portar el partit a la mitja part amb desavantatge pels voltors, després que Alberto Gavigan plantés la pilota a camp tarragoní i Ángel Pérez la passés entre pals.

La reacció a la represa del partit no va arribar, i al minut 54 Aitor Citoler va aprofitar un error dels visitants per recórrer pràcticament tot el camp i posar un 19-5 en el marcador. Xavi Beltrán, va contestar al minut 63, resolent un 1 contra 1 amb l'ala rival i plantant l'oval al costat del banderí.

El conjunt tarragoní intentava desplegar el joc i allunyar la pilota de la dura davantera rival, però no va trobar la manera de fer-ho i va presentar errors de mans i de decisions que no li van permetre trencar la defensa rival tot i que al minut 70 es quedessin en superioritat numèrica quan Héctor Pérez veia el "sin bin" per antijoc.

Al minut 71, els voltors entraven en el partit posant-se a 6 punts, després de que Marc Martorell convertís un cop de càstig, però Héctor Pérez va tornar a establir la distància de seguretat transformant-ne un altre a només un minut del final i després que Juanda López veiés una targeta groga.

Amb el partit ja perdut, els voltors van anar a buscar el bonus defensiu, i el van trobar mitjançant un últim cop de càstig amb el partit ja acabat que deixava el marcador final en un desfavorable 22-16.