Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell suma un punt d'or a la pista de l'Alcoi

El CE Vendrell empata a l'últim minut a la pista de l'Alcoi (2-2) i es manté líder del grup sud de l'OK Lliga Plata

Els jugadors del CE Vendrell celebren el gol marcat en l'últim minut per Aleix Cid Els jugadors del CE Vendrell celebren el gol marcat en l'últim minut per Aleix Cid CE VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 01 Desembre 2019 21:03

Aquest dissabte 30 de novembre, el CE Vendrell va empatar 1 a 1 a la pista de l'Alcoi, en el partit corresponent a la setena jornada de l'OK Lliga Plata, i es manté líder a la classificació del grup sud.

L'Alcoi es va posar amb dos gols d'avantatge als primers sis minuts del partit. Al minut 5, Ferran Formatjé va inaugurar el marcador. Al minut següent, el mateix jugador local va fer el 2 a 0 de falta directa, per targeta blava a Iker Casado.

La reacció del Vendrell va arribar a la segona part. Al minut 38, Jan Escala va continuar amb el seu encert des del punt de penal per retallar la distància de gols. I, a quinze segonsper al final, Aleix Cid va aprofitar una bona passada de Xavi Crespo per fer l'empat, el 2 a 2 definitu.

El proper dissabte 14 de desembre, a les 20 h, al Pavellló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del segon classificat del grup sud, el Shum Maçanet, per disputar la vuitena jornada de l'OK Lliga Plata.

Fitxa tècnica:

PAS Alcoi (2): Marc Grau (p), Ferran Formatjé, Gabriel Domínguez, Pere Cañellas i Gonzalo Pérez –cinc inicial–, Jaime Mataix, Marc Grau, Javier Verdú, Ivo Vidal i Marc Castañer (p).

CE Vendrell (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial–, Gerard Miquel, Aleix Cid, Jan Escala, David Lecha i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (5') Ferran Formatjé; 2-0 (6') Ferran Formatjé, de falta directa; 2-1 (38') Jan Escala, i 2-2 (49') Aleix Cid.

Àrbitres: David Calonge i Oriol Escobar.

Targetes blaves: Iker Casado (6').

Faltes d'equip: PAS Alcoi: 9 / CE Vendrell: 14

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: