La Pobla segueix en caiguda lliure

Després d'un inici espectacular de lliga, el CF Pobla de Mafumet cau amb el Vilassar (0-1) i acumula sis jornades consecutives sense conèixer la victòria

El CF Pobla de Mafumet ha perdut, aquest migdia, contra el Vilassar de Mar, per 0 a 1 El CF Pobla de Mafumet ha perdut, aquest migdia, contra el Vilassar de Mar, per 0 a 1 CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 01 Desembre 2019 20:03

El CF Pobla de Mafumet ha perdut, aquest migdia al Municipal, contra el Vilassar de Mar, per 0 a 1, i ja són sis les jornades consecutives sense aconseguir els tres punts. Després d'un inici espectacular de lliga, en què el filial grana es va col·locar líder del grup V de la Tercera Divisió, la Pobla no guanya des del passat 20 d'octubre, quan es va imposar a l'Hospi. De fet, la Pobla només ha aconseguit dos empats de 18 punts possibles.

La primera part del partit d'avui ha estat molt igualada per ambdós equips, amb diverses ocasions que cap dels dos ha pogut completar i marcar el primer gol. Montero i Carreón han tingut alguna ocasió pel CF Pobla de Mafumet. I per part del Vilassar de Mar, l’ocasió més clara l’han tingut al minut 33, després d’una errada dels locals.

La segona part, la Pobla s’ha trobat amb un Vilassar de Mar molt fort ofensivament, el qual ha creat diverses ocasions, on podrien haver augmentat el marcador. I el partit, ha quedat marcat per l’expulsió per segona targeta groga de Pol Domingo, al minut 55.

Tot i això, el CF Pobla de Mafumet no ha abaixat els braços i ha seguit creant ocasions. Al minut 57, Guillem ha pogut marcar el primer gol del partit, però la pilota ha acabat sortint fora. Al minut 72, Karim també ha tingut una ocasió clara de gol, que el porter del Vilassar de Mar, ha acabat aturant sota pals. Set minuts més tard, Soufiane, del Vilassar de Mar, amb un xut directe ha marcat el 0-1 definitiu.

Els últims minuts de partit han estat durs per la Pobla, que ha vist com al minut 88, Roger Figueras rebia la segona targeta groga, i també era expulsat.

El CF Pobla de Mafumet se situa quart a la classificació amb un total de 27 punts.