Les personals condemnen el CB Valls a Mollet

Quan el partit estava empatat, els àrbitres van xiular fins a 7 faltes tècniques contra els vallencs en els minuts finals (90-81)

Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat pel CB Valls Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat pel CB Valls ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 01 Desembre 2019 11:01

El CB Valls Nutrion va tornar amb les mans buides de la seva visita dissabte de la pista del CB Mollet. El partit va estar força igualat, però el CB Valls va acabar acusant les nombroses faltes personals xiulades en contra per part de la parella arbitral: 33 faltes per les 15 de l'equip local.

El partit va començar amb una bona capacitat anotadora per part dels dos equips, tot i que el CB Mollet encara es va mostrar més encertat davant cistella, arribant al final del primer quart amb un 30-24 favorable als locals. El CB Valls va millorar en el segon quart -amb un parcial de 18-21- que el permetia retallar distàncies a la mitja part (48-45).

La reacció del CB Valls va continuar al tercer quart, fins al punt que va arribar a empatar el partit (61-61), a deu minuts del final. Però el darrer quart va resultar ser escandalós. Sense treure mèrits a l'encert del CB Mollet -amb un parcial favorable de 29-20-, el CB Valls va veure com els àrbitres li xiulaven fins a 7 faltes tècniques en el darrer tram del partit, algunes d'elles molt protestades tant pels jugadors d'Oriol Pozo com per la banqueta vallenca. Sigui com sigui, el CB Valls va acabar derrotat de la pista del Mollet (90-81).

Després d'aquesta jornada, el CB Valls Nutrion, és sisè a la classificació del Grup C-B de la Lliga EBA, amb 6 victòries i 5 derrotes. El CB Valls rebrà el Mataró al Pavelló Joana Ballart en el pròxim partit que es disputarà el dia 14 de desembre.