Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El conjunt Sènior Absolut del Nàstic es proclama campió de Catalunya de gimnàstica rítmica

Les tarragonines reben la Copa de la Generalitat i, al mateix temps, acaben com el millor conjunt de la gimnàstica rítmica catalana del 2019

Les noies del conjunt Sènior Absolut del Nàstic s'ha proclamat campiones de Catalunya Les noies del conjunt Sènior Absolut del Nàstic s'ha proclamat campiones de Catalunya CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Novembre 2019 20:56

El conjunt Sènior Absolut del Nàstic s'ha proclamat campió de Catalunya i ha rebut la Copa Generalitat en el Campionat de Catalunya de Conjunts de Gimnàstica Rítimica celebrat diumenge passat a Manresa.

El conjunt format per Paula Oruj, Marina Sabaté, Carla Cacho, Anna Gené, Marta Sanz, Berta de la Cruz i Carla de la Cruz i, entrenat per Iria Medí , es va imposar al Sicoris Lleida, que ha estat segon i al CR Sant Feliu, que ha estat tercer. Els aparells amb què van competir van ser 6 maces i 2 cèrcols.

El campionat es va dispuar a 2 passades i la nota final va ser la suma de les 2 actuacions. El Nàstic va deixar sentenciat el campionat amb la primera passada, que va resultar ser molt bona. Tot i així, en el segon exercici, van tornar a fer una excel.lent actuació, millorant inclús la primera nota i demostrant una gran superioritat sobre les seves rivals. D’aquesta manera, van revalidar el títol en la competició de més nivell en l’àmbit català. Al mateix temps, també s’han adjudicat la Copa Catalana de Conjunts i han estat el millor conjunt 2019 de la gimnàstica rítimica catalana.

La bona trajectòria del Club Gimnàstic, s’ha vist completada amb el primer lloc de l’equip alevi nivell IV, que amb 5 cèrcols també han guanyat la Copa Catalana de la seva categoria.

Per a la Secció de Gimnàstica Rítimica del Nàstic, la clau de l'èxit ha estat "l'excel·lent planificació esportiva, la qualitat de les gimnastes, la gran capacitat de les entrenadores i la molt bona direcció de les responsables de la secció".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: