Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El futur del projecte Nàstic Genuine, a debat

L'experta en comunicació Conxita Esteve l'abordarà en el pròxim 'Còctels & Reference', el proper dijous 28 de novembre, a les 19h, al Café la Cantonada

El pròxim 'Còctels & Reference' debatrà sobre el futur del projecte 'Nàstic Geuine' El pròxim 'Còctels & Reference' debatrà sobre el futur del projecte 'Nàstic Geuine' ARXIU / GIMNÀSTIC / LIGA GENUINE
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Novembre 2019 16:08

L'associació Be a Reference convidarà la psicòloga, experta en comunicació i impulsora de la Lliga Genuine, Conxita Esteve, al pròxim 'Còctels & Reference', que tindrà lloc el proper dijous 28 de novembre a les 19.00 h al Café la Cantonada de Tarragona. Esteve parlarà de 'Claus per fer del Nàstic Genuine un projecte d'èxit' i s’obrirà un debat amb el públic assistent per compartir les claus de com motivar, convèncer i consolidar un projecte d’aquest tipus.

Aquesta activitat s’inspira amb 'Còctels & Net' de Dones en Xarxa, que té més de vuit anys d’història. La primera convidada és la impulsora de la Lliga Genuine, que sorgeix del Nàstic Genuine, l'equip de futbol del Gimnàstic de Tarragona per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual. Durant l’activitat ens explicarà les claus amb les quals va aconseguir que el projecte fes el salt a la lliga professional i sigui un projecte consolidat i d'èxit. És una experiència molt interessant i aplicable a molts sectors, i Conxita Esteve és una dona referent en el seu àmbit.

Be a reference

“Be a reference” és una associació sense ànim de lucre formada per dones amb inquietuds amb la vocació ser transversal i plural. L'associació organitza trobades i d'altres activitats per créixer i gaudir, amb l'objectiu prioritari de visibilitzar dones amb referents en els seus àmbits i generar xarxa.

L'entitat va néixer el 2014 arran d’un curs organitzat per Tarragona Impulsa que tenia per objectiu incrementar el lideratge de dones emprenedores. Posteriorment es va deslligar de l’Ajuntament com a associació tot i que va quedar gairebé sense activitat fins fa un any. Va ser llavors quan un grup de dones van voler recuperar-la i reformular els seus objectius, perquè siguin molt més oberts i amb la vocació d’acollir tota mena de participants, vinguin de l’àmbit que vinguin.

L’activitat 'Còctels & Net' és gratuïta amb consumició lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: