Derrota de la Pobla davant del Granollers

El filial grana ha pagat cars els errors en defensa i ha caigut per 4 a 2

Imatge d'arxiu d'un partit anterior del CF Pobla de Mafumet disputat al Municipal Imatge d'arxiu d'un partit anterior del CF Pobla de Mafumet disputat al Municipal CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 24 Novembre 2019 23:31

El CF Pobla de Mafumet ha patit aquest migdia una derrota contra el Granollers per 4 a 2. El partit al Camp Municipal de Granollers ha començat molt igualat per ambdós equips, però al minut 26, el local Albert Ruiz ha aconseguit superar al porter pobletà Arnau Riera i marcar l'1 a 0. I, tan sols dos minuts més tard, Garzón, del Granollers, ha marcat el segon gol, després d'una jugada individual. Els homes d'Albert Company han reaccionat i Carreón ha pogut marcar, al minut 34, després d'un xut, però la pilota no ha acabat entre els tres pals.

La segona part, però, ha començat diferent. Al minut 54, Òscar Sanz, amb una rematada de cap, marcava un gol, que reduïa les distàncies entre els dos equips. Tot i així, al minut 69, el local Garzón ha superat a Arnau Riera i ha marcat el 3 a 1. I al minut 77, ha arribat la sentència, quan Molins ha aprofitat un rebuig per marcar el quart gol del Granollers. Al minut 85, Bernat Guiu ha marcat de penal, el segon gol dels pobletans, deixant un 4 a 2 final, en el marcador.

L'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, ha afirmat que "avui ens han condemnat els errors individuals, sobretot en defensa". "Ens esperàvem un partit amb un rival intens, i així ha sigut", ha explicat. "Estem tranquils, però tenim ganes de revertir aquesta situació i d'aconseguir els 3 punts", ha conclòs Company.

El CF Pobla de Mafumet se situa tercer a la classificació, amb un total de 27 punts. El proper diumenge, rebrà a casa al Vilassar de Mar.