Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un Calafell amb caràcter s'imposa al Noia al Joan Ortoll

Victòria del CP Calafell sobre el Noia Freixenet (6-4) en un partit vibrant on els locals sempre han portat el timó

Imatge d'arxiu dels jugadors del CP Calafell celebrant una victòria Imatge d'arxiu dels jugadors del CP Calafell celebrant una victòria ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Novembre 2019 21:16

El Noia Freixenet visitava aquest vespre el recentment remodelat pavelló Joan Ortoll. Un rival sempre incòmode però que el CP Calafell ha sapigut dominar durant tot el matx. Els verds han vençut per 6 a 4, una victòria que els permet escalar fins a la setena plaça de la classificació.

El CP Calafell ha inaugurat el marcador amb un gol matiner d'Arnau Xaus, al primer minut de joc (1-0). El partit començava bé pels verds, però el Noia ha empatat al minut 7, després que Xavi Costa transformés un penal assenyalat contra els locals (1-1). I un minut després, jugada a la inversa. L'àrbitre xiula un penal contra el Noia i Sergi Romeu anota pel Calafell (2-1).

Després d'aquesta ratxa de gols, el partit ha entrat en una dinàmica d'anades i vingudes a les dues àrees. Al minut 20, l'àrbitre amonesta Oriol Palau amb la targeta blava i el jugador del Noia Pol Manrubia aprofita el llançament de la falta directa per tornar a empatar (2-2). Mentre Manrubia celebrava el gol, ha topat amb Sergi Torné i l'àrbitre ha interpretat que Torné l'havia obstruit expressament i li ha mostrat una nova blava, que ha encès les protestes de la graderia del Joan Ortoll.

Gol psicològic de Guido

Tot i que l'acció s'ha produït sense la pilota el joc i, per tant, no s'ha xiulat falta directa, el Calafell ha hagut de jugar amb un home menys en aquest tram final de la primera part. I, al minut 23, quan els locals recuperaven el quart jugador, Guido Pellizzari ha provat un tir fort des de lluny que no ha entrat per ben poc, però el mateix Guido ha recuperat la bola i ha tornat a etzibar un llançament potent que ha foradat la porteria de Martí Zapater. El tercer gol ha estat molt celebrat pels seguidors del Calafell, que veien com el seu equip es tornava a avançar abans d'anar al descans (3-2).

A la represa, el Noia Freixenet ha anat sempre a remolc del CP Calafell. Al minut 31, targeta blava sobre el jugador visitant Sergi Aragonès, però Arnau Xaus no ha pogut anotar la directa i ampliar el marcador. Però els capricis de l'esport han fet que, un minut després, el mateix Xaus hagi marcat el 4-2.

El Noia volia tornar a entrar en el partit i, al minut 34, Costa torna a marcar pels visitants i retalla distàncies (4-3).  El partit seguia molt dinàmic i amb ocasions per ambdós conjunts. Al minut 39, Oriol Palau anota la seva diana i torna a posar més distància a favor del Calafell (5-3).

Quan semblava que els verds tenien el partit coll avall, al minut 46, Sergi Aragonès marca el quart del Noia (5-4) i posa l'ai al cor dels seguidors calafellencs. Els de Sant Sadurní apreten i això obliga a l'entrenador local Ferran López a demanar un temps mort. 

Torné marca el gol de la calma

Al minut 47, el Noia comet la seva desena falta d'equip. Sergi Torné agafa la responsabilitat de llançar la directa i no falla. El 6-4 tornava la calma al pavelló, a poc menys de tres minuts pel final. Encara hi ha hagut temps d'una jugada polèmica a l'últim minut de partit que ha provocat una empenta del porter Martí Serra sobre un jugador visitant i que ha provocat que l'àrbitre li tregués la blava. L'acció s'ha produït amb la pilota parada i no s'ha xiulat cap falta directa. El Calafell ha jugat mig minut amb tres homes i el segon porter, Albert Miramón, ha debutat al Joan Ortoll i ha intervingut als últims segons per evitar un gol.

Després d'aquesta victòria, el CP Calafell Tot l'Any puja fins a la setena posició de l'OK Lliga, amb 12 punts. En la pròxima jornada, el Calafell visitarà la pista del Palafrugell en un partit que es disputarà el dissabte 30 de novembre, a les 20:00h.

Fitxa tècnica:

Club Pati Calafell Tot l'Any (6): Martí Serra, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné, Àngel Rodríguez, Jordi Monné, David París i Albert Marimon.

CE Noia Freixenet (4): Martí Zapater, Jesús Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa, Pol Manrubia, Anton Salvadó, Roger Montserrat, Sergi Llorca i Sergi Aragonès.

Gols:

Primera part: 1-0, Arnau Xaus (1'); 1-1, Xavi Costa (p) (7'); 2-1, Sergi Romeu (p) (8'); 2-2, Pol Manrubia (20'); 3-2, Guido Pellizzari (23').

Segona part: 4-2, Arnau Xaus (32'); 4-3, Xavi Costa (34'); 5-3, Oriol Palau (39'); 5-4, Sergi Aragonès (46'); 6-4, Sergi Torné (47').

Faltes d'equip: CP Calafell 6 / Noia Freixenet 10.

Targetes blaves: Oriol Palau (20'), Sergi Torné (20'), Sergi Aragonès (31') i Martí Serra (49').

Àrbitres: Sergi Mayor olivan i Oriol Pérez Claramunt.

Observacions: Jornada 10 de l'OK Lliga. Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: