Victòries d’Abdelkadous Mouj i Mònica Malla al Trail 'Les Ermites' d’Ulldemolins

El circuit Kalenji Trailseries21k finalitzarà el proper 22 de desembre a Colldejou

El Trail Les Ermites celebrat aquest diumenge és la penúltima prova del circuit Kalenji Trailseries21k El Trail Les Ermites celebrat aquest diumenge és la penúltima prova del circuit Kalenji Trailseries21k PAU AGUILERA
Dimarts, 19 Novembre 2019 08:04

Abdelkadous Mouj i Mònica Malla es van imposar aquest diumenge a Ulldemolins en el Trailseries 'Les Ermites', penúltima prova puntuable del circuit Kalenji Trailseries21k, de 22,5km i més de 900m de desnivell positiu.

En la cursa, que començava i acabava a l’Ermita de Sant Antoni, Mouj va creuar la meta en 1:56:15, quasi quatre minuts per davant d’Òscar Monclús (2:00:00). El podi el va completar nou segons després Eduard Barrios (2:00:09). En categoria femenina, clara victòria de Malla (2:24:19) per davant de Pat Perpinyà (2:35:08) i d’Anna Isabel Garcia (2:36:11).

També hi havia un altre traçat de quasi 12km, puntuable per la Lliga TGN Nord i en què els podis van ser els següents: Enric Caballé (1:00:57), David Oliva (1:04:22) i Enric Garcia (1:05:11) en categoria masculina; i Simone Rose (1:19:11), Martina Comes (1:20:12) i Montse Vega (1:23:05) en categoria femenina.

Trail Les Ermites Ulldemolins

La cursa estava organitzada per la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural Vila-seca, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ulldemolins i la producció tècnica de Naturetime.

El circuit Kalenji Trailseries21k finalitzarà el proper 22 de desembre a Colldejou. Les inscripcions romanen obertes al web www.naturetime.es.