El CB Salou es retroba amb la victòria a la pista del Barberà

Els salouencs van manar durant tot el partit, tot i que en l'últim quart van haver de patir de valent quan, a tres minuts pel final, els locals es van posar per davant en el marcador

Després de quatre derrotes consecutives, el CB Salou aconsegueix trencar la mala ratxa amb una victòria a Barberà del Vallès Després de quatre derrotes consecutives, el CB Salou aconsegueix trencar la mala ratxa amb una victòria a Barberà del Vallès ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 17 Novembre 2019 10:46

El Club Bàsquet Salou va aconseguir trencar ahir la mala ratxa de resultats i va aconseguir una treballada victòria a la pista del Barberà Tema Balues, que acaba amb les quatre derrotes consecutives (71-72).

Els de Jesús Muñiz van posar la directa i, al final del primer quart, prenien una avantatge de 15-26. El segon parcial va ser molt igualat i el Barberà va retallar tímidament les distàncies, però seguint a remolc del CB Salou, que va mantenir el resultat favorable de 31-39 en arribar al descans.

A la represa, la lluita i la intenstitat dels dos equips va tornar a la pista i, al final del tercer quart, el CB Salou mantenia l'avantatge (50-57). Però, a l'últim quart, el Salou va haver de patir de valent per defensar la victòria. Tant és així que, al minut 37, Edu Villacampa posava als locals per primer cop per davant en el marcador  (67-63) i el tram final de partit estava més obert que mai. Va ser aleshores que el CB Salou va demostrar saber patir, va guardar la compostura i va aconseguir imposar-se en els segons claus fins a la victòria final (71-72).

Després d'aquesta victòria a domicili, el CB Salou puja fins a la cinquena posició del gup C-B de la Liga EBA, amb 5 victòries i 4 derrotes.

En la propera jornada, el CB Salou tornarà a jugar de visitant, el diumenge 24 de novembre, a les 18:15h, a la pista del Castelldefels.