Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El derbi es queda al Serrallo

El CBT ha sabut imposar el seu ritme davant el CB Valls en els minuts decisius fins aconseguir la victòria (67-58) i segueix invicte una jornada més

Imatge del derbi disputat al Pavelló del Serrallo entre l'Ibersol CBT i el CB Valls Nutrion Imatge del derbi disputat al Pavelló del Serrallo entre l'Ibersol CBT i el CB Valls Nutrion CBT
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Novembre 2019 01:02

El derbi entre Ibersol CBT i CB Valls Nutrion ha estat, com no podia ser d’una altra manera, intens i igualat. Els blaus han anat de menys a més en un partit que han començat dominant els visitants. El partit no s’ha decidit fins als minuts finals, ja que cap dels dos conjunts ha estat capaç de trencar-lo. Els tarragonins han sabut imposar el seu ritme en els minuts decisius per emportar-se el partit i seguir invictes una jornada més. Ferran Torres ha estat el millor jugador del partit, amb 13 punts, 7 rebots i 17 de valoració.

L’inici del partit ha estat intens, amb un Valls més encertat de cara a cistella i més agressiu en defensa. Els blaus han abusat del tir de tres, sense encert, per tal de reduir el 0 a 4 que s’anotaven els visitants només començar. Havien de passar més de quatre minuts perquè el CBT anotés la primera cistella, i ho feia Torres, perquè després David Fernández igualés el partit a 4 punts. L’anotació dels dos equips era baixa i s’imposaven les defenses i els errors. David Fernández apareixia amb un triple per equilibrar forces, però el CB Valls posava una marxa més per aconseguir una renda de vuit punts (7 – 15). Quan Jaume anotava un triple a poc per acabar el quart, el CB Valls responia de la mateixa manera (10 – 18).

Amb l’inici del següent quart, els visitants aconseguien per primera vegada un +10, que deixava l’equip de Berni noquejat i sense idees. Als blaus no els sortia res del que provaven, davant la desesperació de l’equip i de la grada, mentre que els vallencs ho aprofitaven per anar ampliant la diferència (11 – 23). Joan Güixens, també de tres, feia baixar aquesta diferència per sota de la barrera psicològica dels deu punts, però a l’altre costat de la pista, la defensa blava no era efectiva ni contundent. L’Ibersol CBT reaccionava tímidament, amb una treballada cistella de Sorolla i amb un parell de bones accions defensives (22 – 27). El CB Valls no afluixava i seguia posant contra les cordes els blaus, però les cistelles de Torres i David Fernández, de tres, seguien mantenint l’equip a una distància prudencial. Una vegada més, quan millor estaven els blaus, JJ Miguel anotava per deixar un marcador de 31 a 38 al descans.

El CB Vallls Nutrion sortia amb la mateixa intensitat de vestuaris, però l’equip de Berni trobava en Jaume Zanca la solució ofensiva. Un 2+1 posava els seus a dos punts (38 – 40). Torres també convertia un altre 2+1, i apareixia amb una altra cistella marca de la casa (43 – 44). Quan millor estaven els blaus, els vallencs apretaven de nou i es posaven sis punts per sobre. David Fernández reduïa la diferència amb un triple i Dani Tugores posava el seu equip per davant per primer cop en el partit amb cinc punts consecutius (51 – 49), i obligava a Oriol Pozo a sol·licitar temps mort. Amb aquest resultat s’arribava al final del tercer quart.

Un CBT en dinàmica ascendent anotava tres triples consecutius només obrir-se els darrers deu minuts. Tugores, Zanca i Fàbregas portaven la diferència fins als 11 punts (60 – 49). Però l’alegria durava poc al bàndol tarragoní perquè un parcial de 0 a 7 del Valls tornava a igualar les forces (60 – 56). Als dos darrers minuts de partit s’hi entrava amb un avantatge de sis punts per a l’Ibersol CBT. Una renda que han estat capaços d’ampliar amb un nou triple de Fernández i deixar el derbi a Tarragona amb un resultat de 67 a 58.

Després d'aquesta jornada, l'Ibersol CBT segueix com a líder invicte del grup C-B de la Liga EBA, amb 8 victòries i cap derrota, mentre que el CB Valls es situa sisè classificat amb 5 victòries i 4 derrotes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: