Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Complicat partit del Reus Deportiu Miró a Lodi en la Lliga europea

L'encontre es jugarà aquest dissabte 16 de novembre, a les 21h

El jugador del Reus Deportiu Àlex Rodríguez entrenant a la pista del Lodi (Itàlia) El jugador del Reus Deportiu Àlex Rodríguez entrenant a la pista del Lodi (Itàlia) REUS DEPORTIU
Esports Reus Digital
Divendres, 15 Novembre 2019 17:55

El Reus Deportiu Miró aparca l’OK Lliga per jugar aquest dissabte el segon partit de la Lliga europea. Ho farà al complicat Palau de l’esport Eugenio Castellotti, davant el Wasken Lodi, a les 9 del vespre.

Els reusencs volen obtenir la segona victòria i refermar el lideratatge, però cal tenir en compte l’actual progressió de l’equip de Llombardia, líder de la classificació de la Sèrie A1 italiana, amb 21 punts aconseguits en vuit jornades. El segon classificat és el Forte dei Marmi, amb 15 punts. En l’últim partit d’aquesta competició, el Lodi es va imposar per 5 gols a 1 al Viareggio. Els seus jugadors més destacats són el portuguès Joao Pinto i els argentins Lucas Martínez i el porter Valentín Grimalt. L’entrenador és el portuguès Nuno Resende.

Els dos equips ja s’han vist les cares aquest 2019. Al febrer, en un partit decisiu per la continuïtat del Reus en la competició europea, l’equip roig-i-negre va guanyar per 6 gols a 3 al Lodi, al Palau d’Esports.

El Reus viatja a Itàlia amb l’única baixa confirmada de César Carballeira, qui va patir una lesió en un entrenament fa uns mesos.

Actualment, el Wasken Lodi no té cap punt a la classificació del grup A de la Lliga europea, ja que va perdre el primer partit contra l'Sporting CP.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: