L'Europa fa tocar de peus a terra a la Pobla

El CF Pobla de Mafumet cau derrotat per 43 a 0 al Nou Sardenya (Gràcia) i, després d'un inici de lliga brillant, acumula tres partits seguits sense conèixer la victòria

Imatge del partit disputat al Nou Sardenya (Gràcia) entre l'Europa i el CF Pobla de Mafumet Imatge del partit disputat al Nou Sardenya (Gràcia) entre l'Europa i el CF Pobla de Mafumet CE EUROPA
Dilluns, 11 Novembre 2019 21:30

El CF Pobla de Mafumet va perdre aquest diumenge per 3 gols a 0, al camp del CE Europa i, amb aquest, ja són tres els partits consecutius sense conèixer la victòria. Ara mateix, la Pobla és segons classificat del grup V de la Tercera Divisió empatat a punts - 26- amb el líder, l'Hospitalet.

La primera part del partit va ser molt ofensiva per ambdós equips, però la Pobla no va poder aprofitar cap ocasió degut a la pressió alta i a l'anticipació en moltes jugades de l'Europa.

La segona part va començar de la pitjor manera pels homes d'Albert Company, ja que al minut 48, Jordi Cano va posar l'1 a 0 en el marcador. Tan sols 11 minuts més tard, el mateix Cano va marcar el segon gol de l'Europa. I finalment, al minut 68, en una sortida a la contra, i amb dos pilotes al travesser, una altra vegada, Jordi Cano va aprofitar l'ocasió i ha marcat el 3 a 0 definitiu.

Lluny de rendir-se, el CF Pobla de Mafumet va seguir apretant, i al minut 88, Guillem va tenir una clara ocasió de cap, però la pilota va acabar sortint fora.

El proper diumenge 17 de novembre, la Pobla s'enfrontarà, a casa, a les 12h, contra el Terrassa.