Els Voltors es classifiquen matemàticament per a la fase final de la Divisió d'Honor Calatana

El Club Rugby Tarragona aconsegueix el passi després de vèncer al Badalona a domicili (13-50)

Imatge del partit disputat diumenge entre el Club Rugby Tarragona i el Badalona Imatge del partit disputat diumenge entre el Club Rugby Tarragona i el Badalona CRT
Dilluns, 11 Novembre 2019 09:03

El Club Rugby Tarragona (CRT) ha aconsegueit aquest cap de setmana la classificació matemàtica per a la fase final de la Divisió d'Honor Calatana després de vèncer al Badalona a domicili (13-50).

El dia de les eleccions també hi havia rugby. En diumenge i, esperant votar a la tornada, els homes d'en Jason Randell es desplaçaven a Badalona amb un objectiu molt clar: guanyar per a certificar la seva classificació per a la fase final de la màxima competició catalana.

El partit va començar amb un domini clar dels Voltors, monopolitzant la possessió de la pilota i avançant molts metres amb els tres-quarts. El premi va arribar molt aviat i, al minut 3, els tarragonins assajaven per primera vegada mitjançant l'Óscar Puyo. El resultat d'aquesta anotació va ser contraproduent; a partir d'aquest moment, el CRT va canviar l'esquema de joc abusant del joc als espais curts a prop dels punts de trobada amb els seus davanters i caient en excessives indisciplines en defensa. Això últim va portar a la pèrdua de territori i a l'anotació local de dos cops de càstig que els posaven per davant al marcador.

Veure's superats en puntuació, va revertir la mentalitat dels Voltors, que van tornar al guió inicial. Els davanters guanyaven metres lluny dels punts de trobada i els tres-quarts atacaven els espais que deixava la defensa local a l'exterior. Amb aquest guió, els assajos van anar caient la resta de partit només tacats per una marca del Badalona passats els 20 minuts de la segona part.

L'Óscar Puyo en dues ocasions més, l'Agustín García, el Jan Bogaarts, el Matías Segura i dos assajos de càstig després de dues melés certificaven la victòria i el punt bonus ofensiu.

El proper partit tancarà la fase prèvia i servirà per gaudir del joc esperant la fase decisiva de la temporada.