Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primera derrota del CB Valls al Joana Ballart

El CB Valls va fer un bon partit però algunes irregularitats en defensa van fer que la victòria es decantés cap al CB Castelldefels (73-77)

Imatge d'un partit anterior disputat pel CB Valls Nutrion Imatge d'un partit anterior disputat pel CB Valls Nutrion ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Novembre 2019 10:37

Primera derrota del CB Valls Nutrion com a local d'aquesta temporada a la Lliga EBA. Els d'Oriol Pozo no van fer un mal partit, van practicar un joc vistós, però no van estar prou contundents en defensa. Durant el partit es van produir alts i baixos en el marcador, però finalment el BBA Castelldefels es va emportar la victòria del Pavelló Joana Ballart (73-77). 

Tot i la derrota, l'afició va respondre bé en aquells moments en què l'equip la necessitava.

Pendents d'acabar aquesta jornada, el CB Valls se situa cinquè classificat al grup C-B de la Lliga EBA, amb 5 victòries i 3 derrotes.

En la propera jornada, el CB Valls visitarà el Pavelló del Serrallo de Tarragona per disputar el derbi davant del CBT. El partit es jugarà el dissabte 16 de novembre, a les 19:00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: