Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí reunirà aquest dissabte els millors esportistes de Karate del Camp i l'Ebre

El Trofeu de Karate Kushin Kai "Vila de Constantí". Memorial Akio Nozoe" tindrà lloc, aquest dissabte 9 de novembre, al Pavelló Poliesportiu Municipal

Clubs i associacions de Karate del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre disputaran el trofeu de Constantí Clubs i associacions de Karate del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre disputaran el trofeu de Constantí ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 08 Novembre 2019 17:58

Constantí serà de la 17a edició del "Trofeu de Karate Kushin Kai "Vila de Constantí". Memorial Akio Nozoe", que tindrà lloc aquest dissabte 9 de novembre al Pavelló Poliesportiu Municipal. L'inici de la competició està previst cap a les 9.15 h del matí.

Es tracta d'una de les trobades més importants d'aquesta modalitat i comptarà amb la presència d'esportistes procedents de clubs i associacions de Karate del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

El trofeu està coorganitzat pel Club Karate Kushn-Kai Constantí i pel Club de Karate Kushn-Kai Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: