Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra millora els vestidors del camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal

L’obra ha consistit en l’actuació en el paviment i les parets dels vestidors

L’obra ha consistit en l’actuació en el paviment i les parets dels vestidors (a la imatge) L’obra ha consistit en l’actuació en el paviment i les parets dels vestidors (a la imatge) ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 07 Novembre 2019 08:34

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra ha dut a terme recentment uns treballs de millora en els vestidors del camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal. L’obra ha consistit en l’actuació en el paviment i les parets dels vestidors. El pressupost dels treballs ha estat de 59.302,53 € (IVA inclòs).

Concretament, s’ha instal·lat un paviment continu multicapa de resines, amb una capa d'emprimació, una capa base i una capa d'acabat de morter epoxi amb afegit de quars de color blau, amb formació de mitges canyes. Per a les parets, que anteriorment estaven enrajolades, s’ha aplicat la mateixa solució. També s’ha escatat i pintat la totalitat de l’estància i col·locat penja-robes i bancs nous de material fenòlic i acer inoxidable.

El regidor d’Esports, Raúl García, ha volgut destacar que finalment s’ha pogut fer front a unes mancances que estaven detectades des de feia temps i que les obres fetes milloraran les condicions dels usuaris i usuàries del camp de futbol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: