La Pobla i Banyoles, igualats en tot

El CF Pobla de Mafumet deixa escapar els primers punts del Municipal (0-0) però segueix líder de la classificació

Imatge d'arxiu d'un partit disputat pel CF Pobla de Mafumet Imatge d'arxiu d'un partit disputat pel CF Pobla de Mafumet ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 03 Novembre 2019 22:19

El CF Pobla de Mafumet ha empatat a 0, aquesta tarda, amb el CE Banyoles, en un partit de màxima igualtat.

Tots dos equips han tingut poques ocasions de gol a la primera meitat de l'enfrontament, amb xuts poc perillosos. Molina, Caballero i Guillermo ho han intentat, sense crear cap mena de perillositat pel Banyoles.

A la segona part, les coses han començat a canviar, i els pobletans han aconseguit arribades més perilloses. Al minut 77, Cissé ha vist com li anul·laven un gol, per fora de joc. I el mateix jugador, en el temps afegit, ha desaprofitat l'ocasió més clara de tot el partit, quan ha vist com el porter del Banyoles li aturava un xut perillós.

L'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, ha assegurat que els seus jugadors, "han deixat al Banyoles amb poques possibilitats d'atac", però que a ells, els hi ha faltat precisió. "S'ha de valorar que a tots els partits de casa, hem mantingut la porteria a 0", ha conclòs.

Així doncs, el CF Pobla de Mafumet segueix líder a la classificació del Grup V de la Tercera Divisió, amb un total de 26 punts. El proper cap de setmana visitarà a l'Europa.