Repartiment de punts entre Nàstic i Espanyol B

El Nàstic empata a 2 amb l'Espanyol B en el partit disputat aquest migdia al Nou Estadi i entra en zona de descens

Imatge del partit disputat aquest migdia al Nou Estadi entre el Nàstic i l'Espanyol B Imatge del partit disputat aquest migdia al Nou Estadi entre el Nàstic i l'Espanyol B CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 03 Novembre 2019 18:17

Els homes de Xavi Bartolo afrontaven un nou enfrontament al Nou Estadi amb l'objectiu d'encadenar la segona victòria consecutiva davant els aficionats nastiquers.

Partit obert des del xiulet inicial. Tots dos conjunts s'han mostrat atrevits amb el joc, ja sigui amb la pressió alta o amb ràpides jugades associatives en busca de l'àrea rival. Possessió dividida i sense concretar les jugades amb gol. Els remats s'han produït des de la frontal de l'àrea, sense encert. Habran JR i Amang han estat els que més ho han intentat per part grana i Moha pel conjunt perico. En el tram final del primer temps, el filial espanyolista ha fet un pas endavant i han controlat el temps del joc, tancant als grana prop de l'àrea de Bernabé. En una jugada a la frontal, el davanter Moha s'ha trobat amb zona de xut i ha enviat l'esfèric al fons de la xarxa. Amb la victòria per la mínima s'ha arribat al temps de descans.

En el segon temps, el Nàstic ha sortit decidit a trobar l'empat ràpidament. Amb un ritme més elevat que l'equip blanc-i-blau, els davanters han insistit fins que han trobat el premi del gol. Ha estat R. Brugué, qui en el minut 52, s'ha tret un gran xut des de la frontal de l'àrea per enviar la pilota al pal llarg del porter i posar les taules al marcador. Els de Xavi Bartolo no han afluixat i pocs minuts després, des de la cantonada, la centrada de Bonilla ha trobat a Perone per enviar la pilota lluny de l'abast del meta Adrián.

El Nàstic es notava superior sobre el terreny de joc i quan semblava que l'atac i gol dels grana continuaria, un llançament de falta magistral ha tornat a posar l'empat al marcador del Nou Estadi. Ha estat novament el davanter Moha, qui ha posat l'esfèric per l'escaire esquerre de Bernabé, fent impossible l'aturada del meta de Los Palacios. A partir del 2-2, els canvis i faltes han trencat el ritme del joc i les oportunitats no s'han vist fins als últims minuts del partit. Perone i Sergio Montero han estat a pocs centímetres de trobar el gol de la victòria, mentre que en l'afegit, el visitant Jutgla no ha encertat a rematar entre els tres pals una pilota llarga.

Després d'aquest empat, el Nàstic se situa en zona de descens en la dissetena posició, amb 11 punts.

El Nàstic buscarà tornar a guanyar lluny de Tarragona en l'enfrontament de la jornada 12 davant el CF Badalona, el cuer de la categoria. El duel es disputarà el diumenge 10 de novembre, a partir de les 17 hores, al Municipal de Badalona.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (2): Bernabé, Pol V, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, D. Petcoff, R. Brugué, Habran JR (Lolo Plá, 71’), Perone, Pol B (S. Montero, 80'), Amang (J. Pereira, 53').

RCD Espanyol B (2): Adrián, Soria, Dami (Ivan Gil, 76'), Moha (M. Manchón, 87'), Jutgla, Roman T, Pau Martínez (Jofre Carreras, 80'), Ricard Pujol, P. Lozano, Nico Melamed, Alejandro Pérez.

Gols
0-1, Moha (39'); 1-1, R. Brugué (52’); 2-1, Perone (59’); 2-2, Moha (61').

Observacions

Partit de la jornada 11 del grup III de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi. 2.907 espectadors. Partit arbitrat per Jose Tarraga Lajara (Col·legi valencià). Abans de l'inici, s'ha guardat un minut de silenci en memòria del soci número 1 del Gimnàstic de Tarragona, Josep Querol Roca.