El CB Salou torna sense premi de Cornellà

Un mal tercer quart dels salouencs decanta la balança a favor del Bàsquet Cornellà (79-71)

Tot i la derrota, el CB Salou va millorar força la seva imatge Tot i la derrota, el CB Salou va millorar força la seva imatge ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 03 Novembre 2019 12:29

Una setmana després de la desfeta davant del Sant Adrià, el Club Bàsquet Salou va oferir una millor imatge en la seva visita aquest dissabte a la pista del Bàsquet Cornellà. Va ser un partit molt lluitat pels dos equips en què el CB Salou va tornar a oferir la seva versió més combativa, tot i que va acabar perdent.

El primer quart va ser molt igualat, amb alternances en el marcador, i que va acabar amb un lleuger avantatge favorable als locals (23-19). Les millors sensacions del CB Salou van arribar al segon parcial, en què els de Jesús Muñiz van anotar 20 punts i van aconseguir arribar al descans amb el marcador a favor (38-39).

Però al tercer quart, el Bàsquet Cornellà va mostrar-se superior al Salou, que va rebre un parcial de 24-16, arribant al 62-55 al final del tercer quart. Aquest parcial condicionaria els minuts finals que van ser molt disputats, però que van acabar amb la derrota del CB Salou (79-71).

Ara mateix, el CB Salou se situa en sisena posició del grup C-B de la Liga EBA, amb 4 victòries i 3 derrotes. En la propera jornada, el CB Salou rebrà la visita de l'A.E.Badalonès, el diumenge 10 de novembre, a les 18h.