El CBT segueix intractable

Els tarragonins han fet un joc vistós i efectiu i s'han imposat al Serrallo al Palma Air Europa per 98 a 76

Imatge del partit disputat avui al Serrallo entre l'Ibersol CBT i el Palma Air Europa Imatge del partit disputat avui al Serrallo entre l'Ibersol CBT i el Palma Air Europa CBT
Diumenge, 20 Octubre 2019 16:02

L’Ibersol CBT ha sumat el cinc de cinc aquest migdia al Pavelló del Serrallo. En un horari poc habitual, el conjunt blau s’ha desfet del Palma Air Europa amb un joc vistós i efectiu, i amb un inspiradíssim David Fernández, que ha anotat 35 punts (11 triples) i ha acabat sent el millor del partit amb 36 punts de valoració.

Els blaus han començat concentrats el partit, tant en atac com en defensa. En els primers dos minuts i mig, els de Berni només concedien dos punts, i Jaume Zanca agafava la iniciativa en atac (8 – 2). Quan el Palma reaccionava i es posava a un sol punt de l’Ibersol CBT, apareixia Jordi Barberà per anotar el primer triple del partit. Zanca seguia inspirat en atac i convertia un 2+1 que deixava un marcador de 14 a 8. Les defenses agafaven el protagonisme en els següents minuts, en els que cap dels dos equips era capaç de dominar clarament el partit, fins al final del quart, quan Pape Mbaye anotava un triple sobre la botzina (22 – 11).

El Palma començava el segon període més entonat, amb un parcial de 0 a 7 i amb molta més intensitat defensiva. El rival es posava a quatre punts (22 – 18) i Berni Álvarez es veia forçat a demanar temps mort per reorganitzar el seu equip. Pape trencava la ratxa negativa de cara a cistella i David Fernández ho culminava amb dos triples consecutius (30 – 20). Quan semblava que els tarragonins recuperaven el control del partit i del marcador, els mallorquins tornaven a aconseguir un parcial de 0 a 6 amb molta facilitat. El capità David Fernández agafava les regnes del seu equip i manava córrer quan era oportú i jugar amb calma quan el partit ho necessitava. Pape Mbaye anotava el seu segon triple per portar el marcador fins al 40 a 28. Un David Fernández en estat de gràcia anotava el seu cinquè triple, i encarrilava el partit per als seus (47 – 35). Un mal final de quart dels blaus deixava un resultat de 47 a 40 al descans.

El tercer quart començava igual que el partit, amb Zanca aconseguint la primera cistella i amb un CBT concentrat. El festival de triples de David Fernández semblava no tenir fi, i en els dos minuts jugats, n’aconseguia dos més. Els de Berni es trobàven còmodes sobre el parquet, oferint un joc vistós i anotant amb facilitat (62 – 47). Els blaus frenaven el ritme després d’uns molt bons minuts i el joc passava a ser més estàtic. També així era l’equip de Berni Álvarez qui seguia dominant clarament, amb un resultat al final del quart de 75 a 60, amb cistella de Tugores sobre la botzina inclosa.

Els darrers deu minuts començaven amb un CBT intentant jugar amb possessions llargues, i amb un Palma que volia córrer per tal d’apropar-se el més ràpid possible al marcador. Els tarragonins no deixaven que això passés, amb una defensa molt atenta i amb un atac efectiu des de qualsevol posició. Tots els jugadors blaus en pista eren un perill per al Palma, especialment David Fernández, que aconseguia el seu onzè triple (92 – 65). Els últims minuts servien per deixar la cinquena victòria al Serrallo amb un resultat de 98 a 76.

Amb cinc victòries en cinc jornades, l'IBersol CBT manté el lideratge de la Conferència C-B de la Lliga EBA. En la propera jornada, el CBT visitarà la pista del CB Mollet en un partit que es jugarà el dissabte 26 d'octubre, a les 20h.