Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La RFEF recorrerà l'anul·lació del descens del CF Reus a Tercera per part del TAD

L'ens federatiu argumenta que és "inviable" que el club roig-i-negre pugui competir a la Segona B, almenys en l'actual campanya

Una imatge de la Ciudad del fútbol de la RFEF Una imatge de la Ciudad del fútbol de la RFEF CEDIDA
Esports Reus Digital
Dimarts, 15 Octubre 2019 17:19

La Federació espanyola de futbol (RFEF) pensa recórrer l'anul·lació del descens administratiu del CF Reus a la Tercera divisió per part del Tribunal administrativo del deporte (TAD). L'ens federatiu argumenta que és "inviable" que el club roig-i-negre pugui competir a la Segona B, almenys en l'actual campanya. A banda, cal recordar que el primer equip roig-i-negre i el seu filial han estat exclosos dels campionats que ja s'estan disputant per les incompareixences als seus respectius compromisos. I és que, en no satisfer el deute pendent als exjugadors del 'B', no es van poder inscriure nous futbolistes al passat mercat estival.

Per part seva, el propietari de la SAE, Clifton Onolfo, ha exposat a través de les xarxes que segueix "treballant" per la continuïtat del futbol roig-i-negre. Setmanes enrere, ni tan sols es va presentar al camp del Más Iglésias per rebre la plantilla del Rubí, rival del 'B' del CF Reus en aquella jornada. La incompareixença va provocar l'expulsió del filial de Primera catalana per part de la Federació catalana de futbol (FCF).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: