Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’infantil de gimnàstica rítmica del Nàstic es proclama campió de Catalunya

A la competició també hi va participat l’equip cadet i Carla Pujol en la categoria d’aleví individual

Imatge de l'equip infantil de gimnàstica rítmica del Nàstic, que es va proclamar campió de Catalunya, a Figueres Imatge de l'equip infantil de gimnàstica rítmica del Nàstic, que es va proclamar campió de Catalunya, a Figueres CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Octubre 2019 07:18

El conjunt infantil de gimnàstica rítmica del Club Gimnàstic de Tarragona es va proclamar, el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre, Campió de Catalunya realitzant un magnífic exercici combinat de cinta i pilota. A la competició celebrada a la ciutat de Figueres també hi van participar l’equip de gimnastes cadets que van aconseguir un meritori 5è lloc realitzant un complex exercici amb maces.

La gran sorpresa va venir de la mà de la gimnasta grana, Carla Pujol, que va participar en la categoria d’aleví individual, aconseguint una quarta posició al campionat després d’haver realitzat un exercici molt tècnic i treballat amb el cèrcol.

Els dos conjunts de gimnàstica rítmica del club i la gimnasta Carla Pujol han superat els objectius marcats per les seves entrenadores alhora que han aconseguit classificar-se pels Campionats d’Espanya que es celebraran a Pamplona el pròxim 10 de novembre de 2019.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: