El CB Salou sap patir i obté el premi de la victòria a Zaragoza

En un partit igualat fins al final, el CB Salou va aconseguir endur-se un triomf a la pista de l'Olivar Basket (66-68) que el manté invicte a la Lliga EBA

Imatge d'arxiu d'una acció d'un jugador del CB Salou en un derbi contra el CB Valls Imatge d'arxiu d'una acció d'un jugador del CB Salou en un derbi contra el CB Valls ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 13 Octubre 2019 12:04

"Guanyar no és mai fàcil i avui hem apretat molt les dents". Així s'expressava l'entrenador del CB Salou, Jesús Muñiz, després d'un partit on els seus jugadors van saber patir fins a l'últim instants per aconseguir una victòria que els manté empatats amb el líder, el CBT, que també suma 4 victòries de 4 jornades.

En el primer parcial, l'Olivar va anar per davant en el marcador i va acabar el quart amb un marcador favorable de 25-16. Però el Salou va reaccionar i, al segon quart, va pressionar més als locals i va ser capaç de millorar el seu percentatge anotador i arribar a la mitja part amb una lleugera avantatge de 34-36.

El tercer quart va ser el moment en què els jugadors de Muñiz es van sentit més segurs a la pista aragonesa i van poder finalitzar-lo amb un 51-56. Però l'Olivar no volia deixar escapar la victòria de casa, i el dia del Pilar, i va lluitar-la fins al final, però va topar amb un Salou que també va demostrar tenir capacitat de resistència en els moments més crítics i es va emportar la victòria (66-68).

Amb aquest triomf, el CB Salou és segon de la Conferència C-B de la Lliga EBA, amb 4 victòries de 4, empatat amb el líder, el CBT.