Quarta victòria en quatre partits

El CBT aconsegueix la victòria davant de JAC Sants per 70 a 62

Imatge del partit disputat aquesta tarda entre CBT i JAC Sants al Pavelló del Serrallo Imatge del partit disputat aquesta tarda entre CBT i JAC Sants al Pavelló del Serrallo CBT
Diumenge, 13 Octubre 2019 00:58

L’Ibersol CBT ha aconseguit la quarta victòria de la temporada en quatre partits jugats. Els blaus han hagut de treballar durant tot el partit, ja que JAC Sants no ha baixat els braços en cap moment. Finalment, l’equip de Berni Álvarez ha sabut imposar la seva qualitat per sumar un nou triomf que els manté en la lluita pel liderat. David Fernández ha estat el millor jugador del CBT, amb 10 punts, 5 rebots, 9 assistències i 21 de valoració. Dani Tugores ha estat baixa per a aquest partit.

El partit començava de cara amb un triple de Jordi Barberà, però ràpidament JAC Sants era capaç de donar-li la volta al marcador i posar-se per davant (9 – 11). Els de Berni pujaven un marxa, corrien la pista i així tornaven a posar el marcador al seu favor amb les cistelles de Güixens i Pape. Els blaus també començaven a dominar el rebot i a imposar el seu ritme, arribant a marxar de quatre punts amb un parcial de 6 a 0, però els visitants aconseguien igualar el partit al final del quart i deixar-lo amb un empat a 17.

Els barcelonins sortien més entonats en els següents deu minuts, es tornaven a avançar en el marcador i no deixaven que els blaus despleguessin el seu joc ràpid i dinàmic. Tres triples consecutius de l’Ibersol CBT, dos de Pape i un de Jaume Zanca, donaven un +6 als del Serrallo i forçaven el temps mort visitant (26 – 20). La defensa de l’equip de Berni tornava a tenir efecte i dos triples de Guillem Fàbregas confirmaven el canvi d’actitud i intensitat dels blaus, aconseguint una diferència de 12 punts (32 – 20). El visitant Mas trencava el parcial, però era llavors quan apareixia Torres per mantenir part de l’avantatge aconseguit fins arribar al descans (39 – 32).

Els dos equips tornaven de vestidors de la mateixa manera, amb un CBT dominant, però amb un JAC Sants que no es deixava sorprendre. Amb el pas dels minuts, l’intercanvi de cistelles passava a ser el protagonista, i els visitants feien un pas endavant en defensa per deixar sense idees als blaus. D’aquesta manera aconseguien retallar la diferència i posar-se a tan sols quatre punts dels de Berni (45 – 41). Dani Fernández anotava un triple en el millor moment, quan els visitants es mostraven disposats a competir de tu a tu. Els dos equips es mostraven erràtics en el darrer minut del quart, per tancar-lo amb un resultat de 52 a 49.

El darrer quart s’iniciava amb un nou triple de Barberà i un altre de Fàbregas, per recuperar un +10 pels tarragonins (61 – 51). Sorolla dominava la pintura i els seus companys acompanyaven amb un joc efectiu. David Fernández comandava els seus en el tram final de partit i manava jugar llarg aprofitant l’avantatge en el marcador (68 – 56). Els blaus es trobaven còmodes, ja no permetien que el rival s’aproximés perillosament i aconseguien la victòria per 70 a 62.

El CBT es situa líder de la classificació de la Conferència A-B de la Lliga EBA, amb 4 victòries i cap derrota.