Set de set

Setena jornada i setena victòria del CF Pobla de Mafumet a la Tercera Divisió, avui davant el San Cristóbal per 2 a 0

El CF Pobla de Mafumet ha sumat avui la seva setena victòria consecutiva a la Tercersa Divisió El CF Pobla de Mafumet ha sumat avui la seva setena victòria consecutiva a la Tercersa Divisió CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 06 Octubre 2019 21:53

El CF Pobla de Mafumet no s'atura i ja suma 21 punts, guanyant tots els seus partits disputats al Grup V de la Tercersa Divisió. Aquesta tarda, els pobletans s'han imposat al San Cristóbal per 2 gols a 0, i han sumat la setena victòria seguida.

El CF Pobla de Mafumet ha iniciat el partit dominant clarament a l'equip rival. Al minut 29, Oscar Sierra del San Cristóbal, ha comès un penal sobre Sergio Caballero, i Sergio Montero l'ha transformat, posant l'1 a 0 en el marcador.

Tan sols cinc minuts després, Dani Molina ha aprofitat un descuit del San Cristóbal, per fer una passada a Guillermo Martí, que marcaria el 2 a 0 definitiu.

Tot i l'avantatge en el marcador, a la segona part, els homes d'Albert Company no han donat res per fet i han seguit lluitant. Molina, Montero, Karim i Cisse han tingut diverses ocasions que podrien haver acabat en gol. Per altra banda, gràcies a les bones aturades d'Arnau Riera, el San Cristóbal tampoc ha aconseguit crear cap perill.

Així doncs, el CF Pobla de Mafumet segueix amb un inici de lliga espectacular, sumant 21 punts i seguint, una jornada més, a la primera posició de la classificació.

L'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, s'ha mostrat molt satisfet amb el partit ja que assegura que "hem estat sòlids i hem llegit bé el partit, aconseguint així, patir molt poc".

El CF Pobla de Mafumet jugarà el proper cap de setmana contra el CE Manresa.