El CB Salou s'emporta el primer derbi de la temporada davant el CB Valls

El CB Valls planta cara durant la primera part, però el CB Salou se n'ha anat en el marcador durant l'últim quart i s'ha imposat per 82-61

Imatge d'arxiu d'un derbi anterior entre el CB Salou i el CB Valls Imatge d'arxiu d'un derbi anterior entre el CB Salou i el CB Valls ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 06 Octubre 2019 21:14

El Pavelló Municipal de Salou ha presenciat aquesta tarda el primer derbi de bàsquet de la temporada a la Lliga EBA. El CB Salou rebia el CB Valls amb l'objectiu de mantenir-se invicte en aquesta tercera jornada.

El partit ha estat molt igualat durant tota la primera part. Al final del primer quart, s'ha arribat amb empat a 19. El CB Valls Nutrion, fins i tot, ha anat per davant en el marcador durant alguns moments. De fet, s'ha arribat a la mitja part amb avantatge dels vallencs per 35-37.

A la represa la dinàmica ha començat a canviar en el tercer quart. Els jugadors de Jesús Muñiz han fet un pas endavant i han aconseguit capgirar el marcador, que al final del tercer quart era de 56-45. Però el desenllaç del partit ha arribat al darrer parcial, quan el CB Salou s'ha mostrat molt superior i el CB Valls "ha marxat del partit", com reconeixia el seu entrenador, Oriol Pérez, al final del partit. El derbi ha acabat amb victòria salouenca per 82-61.

Després d'aquesta jornada, el CB Salou es manté líder de la Conferència CB de la Lliga EBA, amb 3 victòries i cap derrota, i empatat amb l'Ibersol CBT, que és segon. El CB Valls Nutrion és cinquè, amb 2 victòries i 1 derrota.