Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Calafell salva un punt de la pista del Lloret

Els locals es van avançar dues vegades, però el CP Calafell va aconseguir empatar en ambdues ocasions (2-2)

Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CH Lloret i el CP Calafell Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CH Lloret i el CP Calafell ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Octubre 2019 02:22

El Club Patí Calafell va aconseguir esgarrapar un punt de la seva visita dissabte a la pista del CH Lloret. David Plaza va avançar als locals amb un gol al mut 4 de joc, però el CP Calafell va aconseguir neutralitzar, al minut 16, el gol del Lloret (1-1) amb una diana d'Oriol Pascual. Amb el partit igualat i amb aquest marcador s'arribava al descans.

A la represa, la història es va repetir. Ben aviat, al minut 27, el Lloret tornava a agafar avantatge gràcies al gol marcat per Adrià Ferré, al minut 29 (2-1). I, per segona vegada, el Calafell va aconseguir igualar el partit gràcies a un gol de Xaus (2-2).

El Lloret hauria pogut tornar a posar-se per davant en el marcador, al minut 33, però el jugador local Joel Nogués ha errat el llançament d'un penal i el partit ha acabat amb repartiment e punts enre ambdós equips.

Ara mateix, el CP Calafell és setè classificat de l'OK Lliga, amb 4 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: