Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L´Arboç organitza la 4a Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer

La cursa i la 2a Kids Run Colors i Familiar 1K se celebrarà aquest diumenge 6 d'octubre

Imatge d'arxiu de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer Imatge d'arxiu de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Octubre 2019 18:18

Aquest diumenge 6 d’octubre tindrà lloc pel circuit urbà de la vila de l’Arboç la quarta edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç.

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 4a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants d’inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i per segon any, la Kids Run Colors i Familiar d’1 km. Aquesta última per a poder gaudir els nens i nenes en família. La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa holi colors no competitiva que es podrà fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant. 

Totes aquelles persones que estiguin inscrites a la Marxa i la Cursa de 5 km tenen inclosa la participació a la Kids Run Colors i Familiar d’1 km, incloent una bossa de colors holi a la seva bossa del corredor.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Del preu de la inscripció d’aquestes dues modalitats es donaran 5€ per la lluita contra el càncer.

Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb el Club esportiu l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: