Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per al 9è Duatló de la Pobla de Mafumet

Aquesta cita esportiva, que tindrà lloc aquest dissabte 5 d’octubre, inclourà la celebració de diverses curses infantils

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Duatló de la Pobla de Mafumet Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Duatló de la Pobla de Mafumet CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 04 Octubre 2019 20:27

Els amants de l’esport tenen una cita a la Pobla de Mafumet, per aquest dissabte 5 d’octubre. Un any més, el municipi acollirà el seu duatló, una competició que enguany arriba a la seva novena edició. Running Solutions i l’Ajuntament de La Pobla, col·laboren de nou en l’organització d’aquesta prova.

Com en edicions anteriors, el 9è Duatló de La Pobla tindrà un circuit de 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el recorregut. L’organització ha previst també categories individuals i per parelles, que poden ser mixtes. A més, també hi haurà curses infantils i premis per als millors duatletes de les diverses categories masculines, femenines, per parelles i competidors locals. Com és habitual, els participants tindran a la seva disposició serveis d’avituallament durant la cursa a peu, dutxa i guarda-roba.

De manera anual, aquesta prova aplega uns 150 participants, als quals s’obsequia amb una samarreta tècnica. A més, en arribar a meta, els duatletes podran participar en la botifarrada popular amb la que es posarà punt i final a aquesta jornada esportiva de La Pobla de Mafumet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: