La Pobla s'afiança al liderat

Sisena jornada i sisena victòria del CF Pobla de Mafumet, avui al camp del CF Peralada per 0 a 1

L'autor del gol del CF Pobla de Mafumet, el capità Sergio Montero, en una imatge d'arxiu L'autor del gol del CF Pobla de Mafumet, el capità Sergio Montero, en una imatge d'arxiu ARXIU / CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 29 Setembre 2019 20:18

El CF Pobla de Mafumet suma una nova victòria davant el CF Peralada, en el partit disputat aquesta tarda, al Municipal de Peralada.

Els homes d'Albert Company han començat el partit creant ocasions de gol des del primer moment. Tant Alberto García com Sergio Montero han tingut opcions d'encetar el marcador. Tot i així, s'ha arribat al descans, amb el marcador a 0, per ambdós equips.

A la segona part, els pobletans han seguit lluitant, fins al minut 83, quan l'àrbitre els ha xiulat un penal a favor, degut a unes mans del Peralada dintre l'àrea.

El capità Sergio Montero l'ha marcat, xutant pel centre de la porteria. Amb aquest gol de penal, Montero posava el 0 a 1 final, en el marcador de Peralada.

El CF Pobla de Mafumet suma 18 punts a la classificació i segueix sent líder en solitari del grup V de la Tercera Divisió.

El proper diumenge 7 d'octubre, a les 17 hores, s'enfrontarà al Sant Cristobal.