Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell goleja el Vic i suma la primera victòria a l'OK Lliga

Els verd-i-blancs van manar sempre en el marcador i es van imposar al CP Vic per 5 a 1 

Imatge del partit disputat ahir al Vendrell entre el CP Calafell i el CP Vic Imatge del partit disputat ahir al Vendrell entre el CP Calafell i el CP Vic CP VIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Setembre 2019 11:01

El Club Patí Calafell va firmar aquest dissabte la seva primera victòria de la temporada amb una golejada al CP Vic per 5 a 1. I, alhora, aconseguien els primers tres punts a l'OK Lliga com a locals en el partit disputat al Pavelló del Club d'Esports del Vendrell.

El Calafell va manar sempre en el marcador. Al minut 5, Sergi Romeu obria la llauna amb un gol de penal (1-0). Al minut següent, el jugador del Vic Jassel Oller va veure la targeta blava que Xaus va aprofitar per transformar la falta directa (2-0).

Al minut 12, una acció de Litus va acabar amb el gol dels osonencs, després d'un desafortunat rebot en pròpia porta de la defensa del Calafell (2-1). Aquest gol va provocar que el CP Vic tornés a entrar en el partit, però els del Baix Penedès es van encarregar de frustrar qualsevol jugada que suposés l'empat.

Ja, a la segona part, el reusenc Sergi Torné -que ahir va fer un doblet- va protagonitzar una excel·lent acció indivisual i, després de superar, a més d'un jugador visitant es va plantar davant Burgaya per fer el tercer gol del partit (3-1).

El CP Calafell va arrodonir la victòria amb els gols d'Àngel Rodríguez, al minut 38, (4-1) i de Sergi Torné, que marcava al 42' a pilota parada el definitiu 5 a 1. Entre els dos gols, el CP Vic va desaprofitar el llançament d'una falta directa.

Amb aquesta victòria, la primera a l'OK Lliga,el CP Calafell es situava quart a la classificació amb tres punts. En la tercera jornada visitarà la pista del Lloret, el proper dissabte 5 d'octubre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: