Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La victòria al Nou Estadi es resisteix

El Nàstic suma un punt amb el Cornellà (2-2)

Els jugadors del Nàstic celebren un dels gols marcats avui al Nou Estadi Els jugadors del Nàstic celebren un dels gols marcats avui al Nou Estadi CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Setembre 2019 18:58

Els homes de Xavi Bartolo afrontaven vui una nova prova al Nou Estadi en busca dels tres primers punts com a local i per certificar la dinàmica positiva de l’equip després de la victòria de fa una setmana davant el CD Ebro.

Des de l’inici de l’enfrontament s’ha vist un Nàstic ben situat sobre el terreny de joc i en clara vocació ofensiva. Dominadors i a camp contrari en busca del primer gol per brindar a una afició de Festa Major per Santa Tecla. Tot i les bones sensacions inicials, la UE Cornellà ha inaugurat el marcador després d’una jugada perllongada a l’interior de l’àrea grana i culminada pel davanter Pablo Fernández en el minut 6. Aquest gol ha fet que el Nàstic encara accelerés més el ritme del joc i en els dos minuts consecutius ha buscat l’empat amb Brugui i Pedro Martín, quedant-se a pocs centímetres del gol. El mateix davanter malagueny ho ha tornat a intentar abans de la mitja hora de joc, perdent-se la pilota per molt poc.

El Nàstic arribava en jugades d’estratègia i també en centrades des de la banda. De fet, entre el minut 31 i 36, els jugadors han gaudit de fins a quatre ocasions de gol; la més clara de totes ha arribat des de les botes de Petcoff, quan ha intentat el gol olímpic i s’ha topat amb el travesser. I ja en la recta final del primer temps, l’àrbitre ha decretat penal favorable als visitants, que ha transformat Abde en el minut 41. Resultat dur pels mèrits d’uns i altres, que el Nàstic ha sabut refer ràpidament mitjançant Albarrán. El lateral ha connectat de primeres una rematada al segon pal a centrada de Pol Ballesteros, que reduïa les diferències en el marcador. I dintre del temps afegit, nou travesser grana i el refús que ha trobat Viti, a punt d’acabar amb gol. El meta Ramón ha mostrat uns bons reflexes per evitar la igualada. Amb el resultat d’ 1-2 s’ha arribat al descans.

En la represa, primer canvi grana. Viti s’ha quedat al vestidor per donar entrada a Jorge Carreón. La primera ocasió de la represa també ha estat pels tarragonins. Pol Ballesteros ho ha intentat des de la frontal de l’àrea i el meta visitant ha atrapat en dos temps. Ha estat en el 48’, i un minut després, ha intervingut Bernabé i la defensa grana per evitar un nou gol visitant. L’equador del segon temps ha estat escàs amb ocasions i el joc patia continues interrupcions. En el minut 70 ha estat novament el meta grana qui ha respost a la rematada d’ Eloy Gila. I quan semblava que el gol del Nàstic estava més lluny, una jugada d’estratègia la materialitzat a la perfecció Bruno Perone per tornar a marcar amb la samarreta del Gimnàstic de Tarragona. Ja en els últims minuts, fins a tres ocasions haurien pogut fer que els tres punts es quedessin a Tarragona. Dues arribades de Goldar i, la més clara, de Pedro Martín. El davanter centre ha superat hàbilment al porter i quan la pilota anava cap a la xarxa, la defensa del Cornellà ha refusat. Finalment empat a dos gols i segon empat grana en el que portem disputat de curs esportiu.

El Nàstic buscarà la segona victòria consecutiva a domicili en l'enfrontament de la jornada 6 davant el Lleida Esportiu, duel que es disputarà el dissabte 28 de setembre, a partir de les 18.30 hores, al Camp d’Esports de Lleida.

Fitxa tècnica: 

Club Gimnàstic de Tarragona (2): Bernabé, Bonilla, Goldar, Viti (J. Carreón, 46’), J. Rodríguez, D. Petcoff, R. Brugué (Habran Jr, 73’), Perone, Pedro, Pol B i Albarrán (J. Pereira, 79’).

UE Cornellà (2): Ramón, Oscar Prats, Baro, Javi Jiménez, Eloy Gila, Fer Pina, Mario Robles, Nana, Pablo Fernández (Becerra, 61’), Abde (Guzmán, 72’) i Lobato (Fall, 83’).

Gols
0-1, Pablo Fernández (6'); 0-2, Abde (41', p); 1-2, Albarrán (43’); 2-2, Perone (80’)

Observacions
Partit de la jornada 5 del grup III de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi. 3532 espectadors. Partit arbitrat per Carlos Alberto Carbonell (Col·legi valencià)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: