Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una pedalada i una caminada popular, aquest dissabte a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 a Catalunya

A la Plaça Drs. Gil-Vernet s’iniciarà la caminada popular de Vandellòs, a les 17 h (amb un recorregut d’uns 5 km) A la Plaça Drs. Gil-Vernet s’iniciarà la caminada popular de Vandellòs, a les 17 h (amb un recorregut d’uns 5 km) CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 20 Setembre 2019 18:21

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat 2019, que enguany se celebra a Catalunya del 16 al 22 de setembre. Així doncs, per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, amb bicicleta, amb transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i reduir la contaminació, ha organitzat per aquest dissabte 21 de setembre dues activitats: una pedalada popular a l’Hospitalet de l’Infant; i una caminada popular a Vandellòs.

La pedalada popular de l’Hospitalet de l’Infant, de 7 km de recorregut aproximadament, començarà a les 11 h i tindrà com a punt de sortida la Casa de la Vila. A la Plaça Drs. Gil-Vernet serà on s’iniciarà la caminada popular de Vandellòs, a les 17 h (amb un recorregut d’uns 5 km).

                                          Imatge d'arxiu de la pedalada popular:

 pedalada Hospitalet

Sota el lema "Camina amb nosaltres!", la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 anima a moure’s de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses no només per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per la nostra butxaca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: