Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus rep els seus campions

L'Ajuntament ha ofert una recepció al Reus Deportiu per haver guanyat la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins / Els jugadors han sortit al "Balcó dels Somnis" per saludar a l'afició

Les autoritats i els jugadors han sortit al "Balcó dels Somnis" de l'Ajuntament de Reus per saludar a l'afició Les autoritats i els jugadors han sortit al "Balcó dels Somnis" de l'Ajuntament de Reus per saludar a l'afició REUS.CAT
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Setembre 2019 21:39

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; el regidor d'Esports, Josep Cuerba, i altres regidors de l'Ajuntament han ofert una recepció aquesta tarda al Reus Deportiu per haver sumat la seva tercera Supercopa d'Espanya d'hoquei patins.

Recepció Reus Deportiu Ajuntament

La recepció s'ha dut a terme al Saló de Plens de l'Ajuntament i, tot seguit, autoritats i jugadors han sortit al "Balcó dels Somnis" per saludar a l'afició.

El Reus Deportiu d'hoquei va guanyar la primera Supercopa d'Espanya el 1984, i la segona el 2006, contra el Barça, el mateix equip que va vèncer aquest passat diumenge dia 15 de setembre, emportant-se cap a la capital del Baix Camp la tercera Supercopa d'Espanya d'hoquei patins de la seva història.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: