El Reus Deportiu Miró es proclama campió de la Supercopa d’Espanya

Ha guanyat al FC Barcelona per 3 gols a 2

El Reus Deportiu Miró ha aconseguit la seva tercera Supercopa d'Espanya El Reus Deportiu Miró ha aconseguit la seva tercera Supercopa d'Espanya REUS DEPORTIU
Esports Reus Digital
Diumenge, 15 Setembre 2019 22:53

El Reus Deportiu Miró ha aconseguit, aquest diumenge, la seva tercera Supercopa d’Espanya després de guanyar a la final al FC Barcelona per 3 gols a 2, al pavelló de Les Comes d’Igualada (Anoia). Ha estat un gran partit d’hoquei, en el qual l’equip roig-i-negre ha desplegat un bon joc defensiu i sabut treure rèdit dels gols aconseguits per Marc Julià, Àlex Rodríguez i Romà Bancells. El triomf afegeix ànims al conjunt reusenc en l’inici de l’OK Lliga.

Ràpid i emocionat començament de partit per part dels dos equips, amb una sortida a pista més defensiva del Reus Deportiu Miró. Tot i això, Joan Salvat ha pogut fer el primer gol en una bona aproximació a la potería de Sergi Fernández, als primers minuts.

A mesura que passaven els minuts, el Reus ha pogut amortit la pressió sempre inquietant del Barça amb un bon control defensiu i amb jugades d’atac, en molts casos definides amb tirs llunyans d’Àlex Rodríguez.

Pablo del Rio, un cop a la pista, ha afegit ocasions de gol que posen de manifest les possibilitats del jove. Al minut 16, Joan Salvat ha disposat d’una nova bona oportunitat per marcar. Però ha estat tres minuts després quan ha arribat el primer gol de l’encontre, mitjançant un fort tir de Marc Julià que ha agafat sorprès a Sergi Fernández.

Poc després hi ha hagut una nova ocasió de gol per al Reus, en una clara jugada de Marc Julià i Joan Salvat, però en aquesta ocasió el porter blaugrana ha pogut defendre’s bé. Cal dir que el Barça també ha disposat d’un grapat d’ocasions per empatar però Ballart i el bon joc defensiu reusenc ha desfet aquest propòsit.

En la represa, el partit ha arrencat amb la mateixa tònica de joc que en bona part dels primers 25 minuts. Un Barça inisistent en la porteria de Ballart i un Reus que volia restar pressió blaugrana.

Al minut 30, un tir de Marc Julià ha pogut ser el segon gol reusenc però la bola ha anat al pal. El partit ha entrat en una fase de contínues jugades de perill del Barça, ben respostes però, pel Reus, que no ha dubtat en inquietar la porteria blaugrana.

Al minut 40, el FC Barcelona s’ha quedat amb quatre jugadors a la pista a causa de la targeta blava a Panadero. El pal ha desmuntat la falta directa llançada per Marc Julià.

Al minut 42, Joao Rodrigues ha fet l’empat quan ha recuperat la bola i sol, ha superat el porter Ballart. En la jugada següent, Marc Julià ha vist la targeta blava per una falta rigorosa dins de l’àrea. El llançament de Nunes ha suposat el segon gol blaugrana.

No ha tardat a empatar el Reus amb una gran acció individual d’Àlex Rodríguez que ha sorprès al porter Fernández. Poc després, el Barça no ha tret profit de la desena falta del Reus, però en canvi, al minut 46, sí que n’ha tret de profit Romà Bancells en un tir aparentment inofensiu que ha sorprès de nou a Fernández i ha suposat el tercer gol reusenc.

Al tram final del partit, Àlex Rodrigues no ha ampliat l’avantatge en el llançament de la desena falta blaugrana, i el Reus s’ha dedicat a defensar el resultat i les últimes aproximacions de perill de l’equip contrari.

Fitxa Tècnica:

Reus Deportiu Miró (3): Ballart, Joan Salvat, Àlex Rodríguez, Marc Julià i Romà Bancells -cinc inicial-.

FC Barcelona (2): Sergi Fernández, Pablo Álvarez, Matías Pascual, Alabart i Panadero -cinc inicial-.

Gols: 1-0, Marc Julià, min 19; 1-1, João Rodrigues, min 41; 1-2, Helder Nunes, FD, min 42; 2-2, Àlex Rodríguez, min 43; 3-2, Romà Bancells, min 47.

Àrbitres: Josep Antoni Ribó i Jonathan Sánchez. Han mostrat blava a Sergi Panadero i a Marc Julià.