Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la 13a Triatló Popular La Pineda Platja

Serà aquest diumenge 15 de setembre, a partir de les 08:30h, des del passeig de Pau Casals

Imatge d'arxiu de la 12a Triatló Popular La Pineda Platja celebrada l'any passat Imatge d'arxiu de la 12a Triatló Popular La Pineda Platja celebrada l'any passat CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Setembre 2019 11:28

El proper diumenge 15 de setembre tindrà lloc la 13a Triatló Popular La Pineda Platja, a partir de les 8.30 h al passeig de Pau Casals.

La Triatló comptarà amb tres modalitats: natació, BTT i running. Les modalitats de natació i running es desenvoluparan entre el passeig de Pau Casals i la urbanització Porta del Mar, mentre que la BTT es durà a terme des del Parc dels Prats fins al Parc de la Torre d’en Dolça.

La primera sortida, que comptarà amb 60 corredors, es farà a les 8.30 h i inclourà 1.000 metres de natació, 18 km de BTT i 8 km de running. La segona sortida, amb 120 corredors, es farà a les 10.30 h i inclourà 500 metres de natació, 12 km de BTT i 4 km de running.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: