Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Supercopa, nou examen del Reus Deportiu Miró

El conjunt reusenc jugarà aquest dissabte la semifinal amb el Deportivo Liceo

César Carballeira no podrà compartir la pista de la Sopercopa amb els seus companys César Carballeira no podrà compartir la pista de la Sopercopa amb els seus companys REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Divendres, 13 Setembre 2019 19:26

Després de caure a les semifinals de la Lliga catalana d'hoquei patins davant el FC Barcelona, el Reus Deportiu Miró torna a tenir, aquest cap de setmana, una nova prova de foc de cara a l'inici de l'OK Lliga, el 21 de setembre, a la pista del Girona.

L'equip que dirigeix Jordi Garcia s'enfrontarà al Deportivo Liceo, a les semifinals de la Supercopa, que dissabte i diumenge jugaran a Igualada (Anoia), a més d'aquests dos equips esmentats, el FC Barcelona i l'amfitrió, l'Igualada Rigat HC.

Aquesta competició, que els del Baix Camp han aconseguit guanyar dues vegades (1984 i 2006), servirà per tornar a veure en acció l'única cara nova dels roig-i-negres en aquesta campanya: el madrileny Pablo Nájera.

Nájera, fet a la base del FC Barcelona i que la passada temporada va jugar al Vendrell, és un jugador que ha d'aportar desequilibri en l'u contra u, velocitat i control de pilota a l'atac del Reus Deportiu Miró. A més, el tècnic reusenc Jordi Garcia tindrà una peça clau en la rotació i distribució de minuts als seus jugadors, com és el jove gallec de la base roig-i-negre Pablo del Río que, tal com va fer el passat cap de setmana a la Lliga catalana que es va disputar a l'Olímpic de Vic, pot donar molt de joc i desequilibri al conjunt roig-i-negre.

La nota negativa pel Reus Deportiu Miró és la baixa d'un home important per Garcia. En el darrer l'entrenament que els reusencs han fet aquest dijous, un altre gallec, César Carballeira, ha patit un trencament de la tíbia i el peroné de la cama dreta en una acció fortuïta. Aquesta greu lesió, que se li ha diagnosticat a l'Hospital Sant Joan de Reus, on va ser traslladat directament des del pavelló reusenc, l'obligarà a passar pel quiròfan. Tot i que es desconeixen els terminis de recuperació, aquesta lesió podria deixar a Carballeira fora de joc bona part de la temporada.

Amb aquesta baixa, Jordi Garcia haurà d'afrontar el partit davant l'actual campió de la Supercopa, el Deportivo Liceo, que es jugarà al pavelló de Les Comes d'Igualada, aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda. En cas d'aconseguir la victòria, els reusencs s'enfrontarien al guanyador de la segona semifinal entre el Barça i l'Igualada a la final de diumenge, a un quart de 9 del vespre.

El preu de les entrades és de 12 euros per jornada. Hi ha la possibilitat de poder adquirir abonaments per assistir als tres partits per 20 euros per al públic en general. Aquests abonaments només es podran comprar fins aquest divendres 13 de setembre, de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre, a les oficines del club de l'Anoia, al carrer Capellades, 19, d'Igualada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: