Derrota contundent del Nàstic amb l'Andorra al Nou Estadi

El conjunt grana continua amb 1 punt a la classificació després de caure per 0 a 3

Imatge del partit disputat aquest vespre al Nou Estadi entre el Gimnàstic de Tarragona i el FC Andorra Imatge del partit disputat aquest vespre al Nou Estadi entre el Gimnàstic de Tarragona i el FC Andorra CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 08 Setembre 2019 23:22

Els de Xavi Bartolo afrontaven el segon partit al Nou Estadi davant de tots els nastiquers amb l’objectiu d’oferir els tres punts.

El partit ha estat igualat en els primer compassos i la primera oportunitat ha estat per als grana, en el minut 12, mitjançant un xut de Pedro que ha refusat el meta Ratti. Mentre que els visitants s’han trobat amb un travesser de Forgas, que ha atrapat Bernabé. A partir dels 20 minuts de joc, els andorrans han agafat les regnes de l’enfrontament i han gaudit de nombroses arribades per les bandes que no han trobat porteria per molt poc. Els extrems Moha i Musa Jr han portat el perill visitant, fent que el conjunt grana no estigués còmode en la majoria del primer temps. Els de Gabri han trobat el gol mitjançant Musa Jr, en el tram final del primer temps. Amb la victòria parcial s’ha arribat al descans.

En la represa, Xavi Bartolo ha introduït dos canvis per canviar la mala dinàmica del primer temps. Brugui i Petcoff han accedit al terreny de joc al lloc de Lolo Plá i Habran Jr. Com ha passat a l’inici del partit, els primers minuts han estat d’igualtat, però les ocasions han estat dels andorrans. En el minut 53 ha intervingut Bernabé per evitar el gol de Forgas. El Nàstic, en ocasions aïllades, ha buscat posar les taules. En el minut 59, R. Brugué no ha trobat porteria per pocs centímetres, i la pilota ha passat fregant el travesser.

L’equip ha quedat debilitat amb la targeta vermella directa que Javi Bonilla ha vist en el minut 69, fent que els grana acabessin el partit amb deu efectius. El mateix R. Brugué ha xutat des de l’interior de l’àrea després de fer-se amb espai per buscar porteria en el minut 84. Mentre que escassos instants després, una pilota morta a l’interior de l’àrea l’ha finalitzat Pachón per posar el 0-2. I ja en el temps afegit, on els grana buscaven el joc directe a l’àrea rival, una jugada de contraatac dels andorrans ha acabat amb el tercer gol, tancant el resultat de l’enfrontament de la jornada 3 del campionat.

El Nàstic buscarà la primera victòria de la temporada en l'enfrontament de la jornada 4 davant el CD Ebro, duel que es disputarà el diumenge 15 de setembre a partir de les 12 hores a l’estadi Pedro Sancho de Saragossa.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Bernabé, Bonilla, Goldar, Viti, J. Rodríguez, Lolo Plá (D. Petcoff, 46’), Habran Jr (R. Brugué, 46’), Pedro, Albarrán, Ferran G.P, J. Carreón (Gerard Oliva, 76’).

FC Andorra (3): Ratti, Bessone (Jilmar, 34’), Vilanova, Moha, Riverola (Palanca, 70’), Forgas (Pachón, 76’), Rai, Loureiro, Gaffoor, Bover, Musa Jr.

Gols
0-1, Musa Jr (31'); 0-2, Pachón (86'); 0-3, Bover (90+1').

Observacions
Partit de la jornada 3 del grup III de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi. 4.084 espectadors.