Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Reus no es presenta contra el Vilafranca i serà exclòs de Tercera

Onolfo no ha pagat el deute pendent i aboca el club a la seva mort esportiva, aquesta temporada

Una imatge de l'Estadi, buit Una imatge de l'Estadi, buit CEDIDA
Esports Reus Digital
Diumenge, 08 Setembre 2019 15:06

El CF Reus no s'ha presentat a l'Estadi per disputar el partit previst aquest diumenge al migdia, contra el FC Vilafranca. Ha estat la segona incompareixença de l'equip roig-i-negre en el campionat de Lliga, el que molt probablement en comportarà la seva expulsió, tal i com preveu el reglament de la Federació catalana (FCF). Tot plegat ha estat a causa del deute de 221.000 euros pels impagaments de sous als exfutbolistes del 'B' de l'anterior campanya, i que el propietari de la SAE, Clifton Onolfo, no ha pagat. El passat dissabte, fonts de l'entorn del nord-americà han exposat a Reusdigital.cat que se seguia "treballant" per trobar els fons necessaris per poder pagar i inscriure nous jugadors.

Onolfo s'explica

A l'hora de la veritat, però, els diners no han arribat. A mig matí, la delegació del FC Vilafranca s'ha presentat a l'Estadi i s'ha trobat l'accés tancat i barrat. Els àrbitres del matx (encapçalats per Alejandro Fernández Pérez), de fet, han optat per aixecar l'acta al bar, entre jugadors de l'equip del Penedès, aficionats i curiosos que s'han desplaçat al carrer de Recasens i Mercader per ser testimoni directe del desenllaç del culebrot esportiu de l'estiu. Finalment, i cap a un quart de 12, Onolfo ha arribat per donar les explicacions corresponents al rival i als col·legiats.

D'aquesta manera, Competició haurà de resoldre en els propers dies quina sanció s'aplica al CF Reus. L'exclusió de Tercera és la més possible, tot obrint un context que suposaria la mort esportiva de la SAE. Com a mínim, aquesta temporada. Ara per ara, tan sols la base garanteix la continuïtat del futbol roig-i-negre per un període de dues temporades.

Va pagar els 30.000 euros

Onolfo va fer el pagament dels 30.000 euros que la FCF va reclamar per cobrir les despeses a Tercera. Va assegurar tenir prou precontractes signats amb tècnics i futbolistes com per confeccionar les plantilles del primer equip i el seu filial, però el deute generat per no haver pagat les nòmines als exjugadors del Reus B Cambrils ha bloquejat la tramitació de les noves llicències.

Un dels advocats del nord-americà, David Peña, va revelar que un inversor extern estava disposat a injectar diners al club sempre i quan el titular de la SAE fes un pas al costat. El cert és que ni Onolfo ha renunciat ni s'ha sabut res de l'inversor, tot arribant al trist final de la història a casa, amb l'Estadi buit. La temporada s'ha acabat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: