Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Derrota amarga d’un Reus Deportiu Miró que ho ha intentat fins al final

Després d’una primera part molt igualada, els roig-i-negres han acabat cedint per 0 gols a 2 davant d’un Barça que aprofitat els petits detalls 

Els jugadors del Reus Deportiu Miró han caigut eliminats a les semifinals de l'OK Lliga Catalana Els jugadors del Reus Deportiu Miró han caigut eliminats a les semifinals de l'OK Lliga Catalana CP VIC
Esports Xavi Turu - Reus Digital / GDDCT
Dissabte, 07 Setembre 2019 11:51

El Reus Deportiu Miró tenia un partit complicat i exigent davant del consistent i explosiu Barça, en la segona semifinal de l'OK Lliga Catalana. Inici frenètic per part dels dos equips. Els dos conjunts catalans han buscat amb insistència la porteria rival i s'han mostrat intensos amb el ritme de joc. Sense arrugar-se ni amagar-se, tant el Barça com el Reus volien un lloc a la final. Els homes de Jordi Garcia han sortit sobre la pista amb ganes de plantar cara al joc dels barcelonins.

La primera bona oportunitat del partit l'ha tingut Bargalló. Tot i la pressió asfixiant del de Castro, que tenien els mecanismes defensius i ofensius ben apresos, els roig-i-negres no han perdut la concentració en cap moment, i ha estat Marc Julià qui ha tingut una clara oportunitat per avançar al marcador a l'equip ganxet.

L'alt ritme de joc ha portat al tècnic reusenc a demanar una mica de pausa als seus jugadors. Garcia ha vist que els seus homes necessitaven un parèntesi i poder agafar una mica d'aire. El Barça ha posat una marxa més però els roig-i-negres han plantat cara durant tot el primer temps. Quan les coses pintaven més bé per al Reus, una pèrdua de Tiago Rafael en una zona compromesa, ha permès que els blaugranes sortissin al contracop i Nunes avencés als de la capital catalana. Els de Castro eren perillosos a la contra i el primer gol del Barça ha desconcertat als reusencs. Al Reus li tocava nedar a contracorrent per intentar, almenys, igualar el marcador.

Al final del primer temps, el Reus ha tingut diverses ocasions per empatar, ja que els roig-i-negres jugaven amb superioritat. Tot i això, el Barça s'ha defensat bé i ha pogut aguantar el bon resultat fins que l'àrbitre ha marcat el camí de vestidors. Els reusencs han merescut alguna cosa més, en una primera part molt igualada, en què els petits detalls han acabat per marcar la diferència.

Poc a fer després de la segona diana visitant

A la represa, els roig-i-negres han sortit imprecisos, tot i que buscaven la porteria rival en tot moment per mirar d’empatar el partit. Al segon temps, el ritme de joc ha baixat i al minut 31, els àrbitres han xiulat un penal rigorós a favor del Barça. Nunes, ha executat la pena màxima a la perfecció i ha posat el 0 a 2 a l'electrònic.

Els de Garcia estaven ben posicionats sobre la pista i volien acabar el partit amb el cap ben alt, però el segon gol del Barça ha desconcertat als roig-i-negres, que, de mica en mica s'han anat desinflant tot i intentar-ho fins al final. El porter Egurrola, amb les bones actuacions a les acaballes del matx, ha impossibilitat que els reusencs poguessin posar pressió i escurçar el resultat. La persistència dels ganxets no ha servit per poder encarrilar una final de la Lliga catalana que hauria significat un bon premi de pretemporada.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Miró (0): Càndid Ballart, Romà Balcells, César Carballeira, Marc Julià i Àlex Rodríguez. També han jugat: Tiago Rafael, Pablo Nájera, Joan Salvat i Pablo del Rio.

FC Barcelona (2): Aitor Egurrola, Matías Pascual, Sergi Panadero, Pablo Álvarez i Pau Bargalló. També han jugat: Ignacio Alabart, Nil Roca, Hélder Nunes i Joao Rodriguez.

Gols: 0-1 Hélder Nunes (15’) / 0-2 Hélder Nunes (31’).

Àrbitres: Joel Garcia Freixes i David Calonge Barrio.

Incidències: Segona semifinal de la Lliga Catalana, disputada al Pavelló Olímpic de Vic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: