Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria del CF Pobla de Mafumet davant la UE Castelldefels

Els pobletans aconsegueixen la segona victòria consecutiva (1-0) i se situen provisionalment líders de la classificació

Imatge del partit disputat aquesta tarda al Municipal entre el CF Pobla de Mafumet i la la UE Castelldefels Imatge del partit disputat aquesta tarda al Municipal entre el CF Pobla de Mafumet i la la UE Castelldefels CF POBLA DE MAFUMET
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Setembre 2019 23:39

Segona victòria consecutiva del CF Pobla de Mafumet. Aquesta tarda, els pobletans han superat per 1 a 0 a la Unió Esportiva Castelldefels en un partit jugat al Municipal. 

Tot i que el partit ha començat molt igualat per ambdós equips, les jugades més clares de la primera meitat han estat pels locals. Montero, Guillem Martínez i Sergi Cardona han tingut les ocasions més clares per marcar. Al minut 40, el Castelldefels ha pogut augmentar el marcador, amb una acció de cap de Sergi Gestí que ha acabat sortint fora. 

La segona part ha començat amb una Pobla dominant. Guillem, Montero i Sergio Caballero ho intentaven sense èxit. No ha estat fins al minut 79, quan els pobletans han vist recompensa en tot el seu esforç, amb un gol d'Alberto García, que ha posat l'1 a 0 final, en el marcador, i els hi ha donat els 3 punts. 

L'entrenador de La Pobla, Albert Company, molt satisfet amb la victòria, ha afirmat que "els partits es decideixen amb petits detalls, i anar insistint". 

El CF Pobla de Mafumet se situa primer a la classificació, a falta d'altres partits d'aquesta jornada, amb un total de 6 punts. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: