Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba el VI Trail l’Arboç

Constarà de tres modalitats: el Trail exprés de 13 km i 213 m de desnivell positiu, el Trail llarg de 26 km i 670 m de desnivell positiu i una caminada que té el mateix recorregut del Trail exprés

Imatge d'una edició anterior del Trail l’Arboç Imatge d'una edició anterior del Trail l’Arboç ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Setembre 2019 12:49

El VI Trail l’Arboç se celebrarà a la vila del Baix Penedès aquest diumenge 8 de setembre. Constarà de tres modalitats diferents: el Trail exprés de 13 quilòmetres i 213 metres de desnivell positiu, el Trail llarg de 26 quilòmetres i 670 metres de desnivell positiu i una caminada que comparteix el mateix recorregut del trail exprés.

Els preus inicials de l’inscripció són 10€ per la caminada i trail exprés i 12€ pel trail llarg. A partir del 9 d’agost i fins el 29 d’agost els preus del trail seran: 12€ la caminada i el trail exprés i 14€ el trail llarg. Del 30 d’agost al 5 de setembre la caminada es manté a 12€, el trail exprés 14€, i el trail Llarg 16€.

Aquest any, com a novetat, s’ofereix la possibilitat de fer l’inscripció conjunta del Trail l’Arboç del 8 de setembre i la cursa/marxa 5K contra el càncer del 6 d’octubre a un preu promocional de 20€, es faci el trail curt o llarg. Aquest preu promocional es mantindrà fins el 25 d’agost i a més seran obsequiats amb un buf de regal.

Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: