Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CE Constantí s’emporta el 18è Memorial Agustí Solé

Després de finalitzar el partit amb empat a 2, l’equip local es va imposar al CEF Pastoreta a la tanda de penals

El Centre d'Esports Constantí va guanyar la 18a edició del torneig d'estiu de futbol "Memorial Agustí Solé" El Centre d'Esports Constantí va guanyar la 18a edició del torneig d'estiu de futbol "Memorial Agustí Solé" AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Setembre 2019 20:52

El Centre d’Esports Constantí s’ha emportat aquest diumenge 1 de setembre la 18a edició del Memorial Agustí Solé de futbol. El conjunt local ha aconseguit la victòria després d’imposar-se al C.E.F Pastoreta (Reus) a la tanda de penals després que el partit havia finalitzat amb el resultat d’empat a 2. Es tractava de  la presentació oficial del primer equip del Centre d’Esports Constantí davant de la seva afició en la que era la divuitena edició del tradicional torneig d’estiu ‘Trofeu Vila de Constantí. Memorial Agustí Solé Marinera’. 

A més de poder veure en acció les cares noves del primer equip, un altre dels al·licients de la tarda va ser la presentació de la nova equipació que lluiran tots els equips del planter del Centre d’Esports Constantí a partir d’aquesta temporada 2019-2020.

Aquest partit posava el punt i final a la pretemporada de l’equip abans d’iniciar el campionat de lliga 2019/2020. El debut oficial serà aquest dissabte 7 de setembre al camp del Morell, en un partit que es disputarà a les 17h.

El debut al Municipal de La Coma arribarà la 2a jornada de lliga, el diumenge 15 de setembre, amb la visita del Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: