Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alejo de Alfonso Mustienes, nou president del CF Pobla de Mafumet

Relleva a Ivan Carrasco a la presidència del filial del Gimnàstic de Tarragona

Alejo de Alfonso és el 17è president del CF Pobla de Mafumet Alejo de Alfonso és el 17è president del CF Pobla de Mafumet CLUB GIMNÀSTIC
Esports ACN
Dimarts, 03 Setembre 2019 18:29

La candidatura encapçalada per Alejo de Alfonso Mustienes ha estat la guanyadora de les eleccions a la presidència del CF Pobla de Mafumet. Nascut a Barcelona, Alejo de Alfonso té 30 anys i és llicenciat en Enginyeria Tècnica de Producció Industrial i Administració i Direcció d’Empreses. Actualment és el director de la companyia SD Partners.

Alejo de Alfonso és el 17è president del CF Pobla de Mafumet. "Tinc molta il·lusió i crec que conjuntament amb la meva junta directiva podem aportar molt pel club. El meu objectiu és apropar-lo al poble", ha assegurat en les seves primeres paraules com a màxim responsable de l’entitat pobletana.

Juntament amb el nou president, s’ha presentat també la nova junta directiva, la qual està dividida en tres grans àrees: l'econòmica, l'esportiva i la social.

Alejo de Alfonso presidirà el pròxim dissabte el CF Pobla de Mafumet-UE Castelldefels, en el que serà el seu primer partit al capdavant de l’entitat. "És una etapa molt il·lusionant a nivell individual, vull intentar que tothom se senti partícip del club", ha conclòs el nou president.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: